NY VØLUND VARMEPUMPE-SERIE MED SMARTTEKNOLOGI

Nu er det ikke længere nok, at varmepumper leverer bæredygtig og billig energi. Med lanceringen af den nye S-serie tager Vølund Varmeteknik et stort skridt ind i fremtiden med smartteknologi og intelligente netværk.

Den nye S-Serie fra Vølund Varmeteknik er med energibesparende smartteknologi og styring via en nyudviklet app myUplink. .

Med en helt ny, intelligent platform vil livet blive enklere for både installatører og forbrugere - lige fra installation og indkøring, til betjening og energioptimering via smartphone eller tablet.

Tilsvarende kan fejlsøgning foretages hjemme fra installatørens kontor, ligesom softwaren automatisk bliver opdateret over nettet takket være indbygget wi-fi.

Smart fra inderst til yderst

Det er ikke kun teknologien, der har fået et løft ind i fremtiden. Designet er også blevet smartere og endnu mere skandinavisk i sit elegante udtryk - med rene linjer og en glat alu-låge, der åbnes med et tryk.

Selv om al betjening er designet til at foregå med en smartphone eller tablet - eller ved hjælp af stemmestyring - kan den også ske på varmepumpens display, der findes bag lågen. Her er grafikken gjort endnu enklere og mere informativ, ligesom man kan swipe på den intuitive touchscreen - akkurat som på sine andre elektroniske enheder.

Morgendagens varmepumpe

Den nye S-Serie byder på funktioner som styring og overvågning af driften med en nyudviklet app, myUplink. Appen kommunikerer direkte med varmepumpen, og i kraft af smartteknologi kan varmepumpen indgå i netværk med blandt andet husets ventilation og anden boligautomation - alt sammen for at sikre et behageligt og sundt indeklima.

Den intelligente teknologi i Vølund S-Serien byder også på vejrstyring som standard - en praktisk feature ved hurtige omskift i vejret. Den proaktive funktion til håndtering af pludselige temperaturændringfer gør blot S-Serien endnu mere energibesparende.

Med introduktionen af S-Serien viser Vølund Varmeteknik, hvordan boligopvarmning med varmepumper bliver en naturlig og integreret del af smartteknologien - forberedt på alle de muligheder, som vi endnu ikke kender. Læs mere om den nye S-serie her.

Mere fra...

03.07.2024Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

Afholder tanken om varmeregningen dig fra at holde ferie i et poolhus? 🏡

25.06.2024Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

Kan vi være tilfredse med, at der er 140.000 gaskedler tilbage i 2035?

25.04.2024Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

KOM GODT IGENNEM STØRRE PROJEKTER

23.04.2024Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

Kortsigtede løsninger med langsigtede konsekvenser

12.03.2024Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

NYHED Tryghed Erhverv – serviceabonnement til skoler, erhverv og institutioner

20.02.2024Vølund Varmeteknik A/S

Sponseret

Vølunds mest energieffektive jordvarmepumpe nogensinde