Nye webinarer!

Oplever du udfordringer med aflevering af D&V-data? Og har du styr på, hvordan de forskellige bæredygtighedskrav skal efterleves og dokumenteres? RIB tilbyder to nye webinarer, som du kan vælge mellem alt efter hvilke udfordringer, du står overfor.

Webinar: Digital aflevering af D&V-data

En god og kvalitetssikret overlevering af D&V-data er en forudsætning for den bedst mulige drift. Indsamling af D&V data til drift, er ofte en proces som i ”afleveringens hede” er en smule overset, men ikke desto mindre rigtig omkostningstung efterfølgende.

På webinaret deler vi vores erfaringer, anskuelser om faldgrupper og kommer med inputs til, hvordan du kan agere således, at den fremtidige driftsherre har de bedste forudsætninger!

Deltag på webinaret, hvis du vil have tips og tricks til at komme godt i mål med digital aflevering af D&V-data. Læs mere her


Webinar:  Bæredygtighed & Dokumentation

Bæredygtighed er det nye store fokus inden for byggeriet. Meget handler om hvordan de forskellige bæredygtighedskrav kan efterleves og samtidig dokumenteres - men det er lettere sagt end gjort for mange virksomheder.

De fleste kan nikke genkendende til at indsamling af store mængder data og dokumentation hurtigt kan blive uoverskueligt, hvis man ikke har en klar plan for håndtering af denne data. RIB tilbyder flere løsninger til indsamling og håndtering af dokumentation, så den gøres lettere tilgængelig og overskueligt for alle parter i byggeriet - også når der skal arbejdes med bæredygtighed. 

Læs mere om webinaret Bæredygtighed & Dokumentation her

Mere fra...

26.02.2024RIB Software

Sponseret

Ses vi til AEC Hackathon @ BLOXHUB 2024?

23.02.2024RIB Software

Sponseret

NYT WEBINAR: Bæredygtighed og Dokumentation

21.02.2024RIB Software

Sponseret

Ønsker du at blive IKT-leder? Så tilmeld dig uddannelsen allerede nu!

19.02.2024RIB Software

Sponseret

Tilmeld dig til AEC Hackathon 2024!

16.02.2024RIB Software

Sponseret

6 argumenter til din arbejdsgiver, for hvorfor du skal have en IKT-leder uddannelse!

14.02.2024RIB Software

Sponseret

Se vores nye webinarer for 2024 her!