Nyhed fra Geberit - Næste generation af douchetoilettet forener æstetik og funktion

Med nyheden AquaClean Sela byder Geberit fremtiden velkommen. Det nye, stilfulde douchetoilet forener moderne standarder for hygiejne med eksklusivt design.

Geberit AquaClean er vvs-producenten Geberits eksklusive serie af toiletter med integreret douchefunktion. Seneste model i AquaClean-sortimentet er nyheden AquaClean Sela, som med sine enkle konturer og tidløse design ligner et ordinært wc og matcher de skandinaviske forbrugeres krav til stilfuld badeværelsesinteriør.

Frisk og behagelig rengøring
Med et enkelt tryk på douchetoilettets betjeningsenhed eller den medfølgende fjernbetjening aktiveres en blid, kropsvarm brusestråle, som skyller skånsomt rent på den mest hygiejniske måde. Det sikrer en ren og frisk fornemmelse efter hvert toiletbesøg. Den pulserende brusestråle føles luftig og behagelig, og strålens intensitet og retning indstilles nemt efter den enkelte brugers behov for individuel komfort.

Prisbelønnet design
AquaClean Sela er designet af den prisvindende arkitekt og designer Matteo Thun. Han har på elegant vis formået at integrere douchefunktionen samt vand- og strømtilførslen i wc-skålen, således at elementerne ikke forstyrrer øjet. Resultatet er et kompakt, rent og strømlinet douchetoilet, som passer diskret ind i ethvert badeværelsesmiljø. 

Mere fra...

04.06.2024Geberit A/S

Sponseret

Geberit fejrer jubilæum med morgenbrød i alle grossistbutikker

03.04.2024Geberit A/S

Sponseret

Nyt gulvstående toilet fra Ifö: Øger effektiviteten og reducerer støj

25.03.2024Geberit A/S

Sponseret

Fem gode grunde til, at forbrugerne stadig vælger Geberit AquaClean:

05.03.2024Geberit A/S

Sponseret

40 procent hurtigere installation . 10 gange bedre skylleevne

12.02.2024Geberit A/S

Sponseret

70 procent af verdens befolkning vasker sig efter toiletbesøg, og det er der flere gode grunde til

31.01.2024Geberit A/S

Sponseret

Pladsbesparende afløbssystem fra Geberit til fremtidens etagebyggerier