NYHED! Kom med på vores nye uddannelse i Bæredygtighed og Digitalisering

Bliv klædt på til at lede IKT- og bæredygtighedsprocesserne fra byggeri til drift

Byggeriet står over for et stort paradigmeskifte. Den grønne omstilling i byggebranchen kræver ikke blot mere digitalisering men også bedre styr på data og dokumentation, når vi bygger nyt, river ned og renoverer. Og med de nye krav i bygningsreglementet 2023 og ikke mindst regeringens 21 initiativer i den nationale strategi for bæredygtigt byggeri, så er bæredygtighed ikke længere et valg, men en realitet for de fleste i bygge- og anlægsbranchen.  

Bæredygtighed og Digitalisering™ er en ny 3-dages uddannelse, der skal hjælpe bygge- og driftsafdelinger i gang med den grønne omstilling ved bl.a. at indfase de kommende klimakrav. Med uddannelsen kommer DU på forkant med branchens hastige omstilling, og får redskaber til at gøre bæredygtigt byggeri til en god forretning ved at fokusere skarpt på processen fra byggeri til drift. 

Det får du: 

  • Få konkrete kompetencer til effektiv ledelse af bæredygtigheds- og digitaliseringsprocesser fra byggeri til drift. 
  • Bliv skarp på hvilke (lov)krav og forhold, der har betydning for bygge- og driftsorganisationer mht. digitalisering og bæredygtighed. 
  • Lær hvordan en digital afleveringsspecifikation skal udarbejdes i praksis, samt hvilke digitale informationer (herunder bæredygtighedsdata) som skal afleveres fra et byggeprojekt til den efterfølgende bygningsdrift.   
  • Få vigtig viden om mulige certificeringsordninger for byggeri og drift (DGNB, Svanemærket, BREEAM, LEED), herunder forståelse for certificeringsprocessen, krav til dokumentation samt muligheder og udfordringer ved certificering af bygninger i drift.  
  • Bliv klædt på til at kunne implementere brugen af livscyklusvurderinger (LCA og LCC-værktøjer) i driften, samt hvordan man finder og benytter generisk data og EPD’er (Environmental Product Declaration) til at skabe værdi.  
  • Lær at udarbejde konkrete handlings- og aktionsplaner med små eller store tiltag, som realistisk kan implementeres i egen organisation.

Skal du være med til gøre byggeriet mere bæredygtigt?

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Mere fra...

30.11.2023RIB Software

Sponseret

Tilmeld dig allerede nu helt gratis i RIB’s julekalender 2023 og vind fede præmier!

Kritisk skillevej: byggebranchens bidrag til den globale CO2-udlejning er en chokerende statistik

28.11.2023RIB Software

Sponseret

07.11.2023RIB Software

Sponseret

Sidste chance! Tilmeld dig til IKT-leder uddannelsen til 2023 priser!

20.10.2023RIB Software

Sponseret

BLC fejrer 10-års jubilæum! Hør her hvad tidligere deltagere fortæller, og tilmeld dig uddannelsen!

28.09.2023RIB Software

Sponseret

NYT KURSUS! Vil du blive klogere på digitalisering af Facilities Management?

20.09.2023RIB Software

Sponseret

IKT-KURSUS FOR UDDANNEDE IKT-LEDERE