Nyhed: Populære betjeningsplader kan nu personliggøres

Geberit udbygger nu sin position som markedsledende inden for indbygningscisterner med en helt ny serie af materialer til fire eksisterende bestsellere inden for betjeningsplader til cisternen. De nye materialer giver en helt unik designfleksibilitet til betjeningspladen. Med et væld af forskellige knapper, plader og teksturer at vælge mellem er det muligt at skabe et helt personligt udtryk.

13 nye kombinationsmuligheder
På Sigma50 og Sigma21 kan du nu vælge mellem en knap af rødguld, messing og sort krom. Alle tre varianter fås med keramisk glas, der beskytter overfladen mod ridser og stød. Selve pladen fås fra april desuden i beton, skifer og valnød, der kombinerer hårdfører materialer med en unik finish. Valnød og skifer har takket være materialernes naturlige årer et helt specielt udseende, hvor ikke to er ens.

De to andre nyheder er Sigma20 og Sigma30. De to populære modeller fås nu også helt i sort eller hvid, med hver farve tilgængelig i blanke og matte versioner. De karakteristiske ringe på Sigma20 og striben på Sigma30 fås i kontrasterende matte eller blanke designs. Der er med andre ord otte forskellige versioner tilgængelige. De matte modeller har fået en Easy-to-Clean specialbelægning for at beskytte overfladen og sikre nem rengøring.

Hurtig og nem montering
Betjeningspladerne Sigma50 og Sigma21 passer til Geberits klassiske indbygningscisterne, der bruges af installatører verden over. De kan desuden gnidningsfrit kombineres med Geberits DuoFresh – et modul, der fjerner lugten fra toilettet. Ud over luftudsugning har modulet orienteringslys og indsats til DuoFresh sticks, der giver en behagelig frisk duft. Alt for at sikre den ultimative oplevelse.

Alle fire nye tilføjelser til Geberit Sigma20, Sigma21, Sigma30 og Sigma 50 betjeningsplader fås fra april 2020.

Sigma50 og Sigma21 i nogle af de nye kombinationer. Ud over det eksisterende sortiment er der nu mulighed for at kombinere med de nye metalfarver rødguld, messing og sort krom på skylleknapperne og beton, skifer eller valnød på selve pladen.

Mere fra...

12.02.2024Geberit A/S

Sponseret

70 procent af verdens befolkning vasker sig efter toiletbesøg, og det er der flere gode grunde til

31.01.2024Geberit A/S

Sponseret

Pladsbesparende afløbssystem fra Geberit til fremtidens etagebyggerier

18.01.2024Geberit A/S

Sponseret

4 gode grunde til at Geberit AquaClean stadig er et foretrukket valg af installatører

31.05.2023Geberit A/S

Sponseret

Ny Geberit Sigma70 betjeningsplade: Med intuitiv betjening og vandbesparende dobbeltskyl

23.05.2023Geberit A/S

Sponseret

Bæredygtighedsrapport for 2022: Geberit reducerer sin miljøpåvirkning betydeligt

24.01.2023Geberit A/S

Sponseret

Geberit gør det nemmere for byggebranchen at leve op til de nye krav i bygningsreglementet