Nytænkte belysningsløsninger fremvises i Frankfurt

På Light+Building messen i Frankfurt præsenterer Ecofoss nytænkte belysningsløsninger fra green:ID

Nytænkt belysning i akustikpaneler
I disse dage er Ecofoss på Light+Building messe i Frankfurt, hvor de præsenterer de unikke LED lysskinner designet til Troldtekt/træbeton-lofter samt nytænkt udgaver af LAMEL-LED fra green:ID

I modsætning til de fleste belysningsløsninger til akustikpaneler, giver de nye LAMEL-LED lysskinner fra green:ID mulighed for, at integrere de tynde sorte skinner med mørk cover i filten mellem lamellerne.
LAMEL-LED skinnen er produceret i farve og mål, som passer præcist til integrering mellem lamellerne. Det mørke design gør, at skinnerne blender flot ind i lamellerne uden at fremstå synlige eller bryde overfladelooket, når lyset er slukket. Når lyset derimod er tændt, fremstår skinnen som en fin og enkle lysstreng, som giver et flot og dekorativt lys.

KLIK HER og se mere om nytænkt LAMEL-LED til akustikpaneler 

Flere udgaver af LAMEL-LED
På messen præsenterer Ecofoss også en anden udgave af integreret lys i akustikpaneler.
Denne løsning bruges decideret som belysning med større lysstyrke og flere lysformer i rum, hvor akustikpanelerne er anvendt som loftbeklædning. Ved denne løsning udskiftes en af lamellerne med en LAMEL-LED profil, som har samme bredde som selve lamellerne. 
KLIK HER og se mere om nytænkt LAMEL-LED til akustikpaneler 


Unikke LED lysskinner tilpasset Troldtekt/træbeton-lofter
På messen præsenterer Ecofoss ligeledes de unikke LED lysskinner, som er green:ID´s egenudviklede lysskinner designet til montering i Troldtekt-lofter. Disse LED lysskinner tilfører et minimalistisk og stilrent look, idet de monteres uden at bryde overfladen på Troldtekt-pladerne, som man normalt gør ved bl.a. indbygningsspot.

green:ID LED lysskinnerne til Troldtekt findes både i 60 cm. og i 120 cm. samt i flere forskellige varianter med dæmp og kelvin-regulering.

NY SORT UDGAVE
De unikke LED lysskinner er et populært belysningsvalg når der opsættes Troldtekt/træbeton-lofter. Derfor har green:ID videreudviklet konceptet.
I slutningen af året kommer den popolære 60 cm. skinne nemlig også en sort udgave, som er designet til at montere i de mørke Troldtekt/træbeton-lofter.

KLIK HER og se mere om de unikke design LED lysskinner til Troldtekt

Mere fra...

15.05.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Besøg os på EL & TEKNIK og oplev en ny generation af LAMEL-LED

02.05.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Nyheder og konkurrence på EL & TEKNIK

18.04.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Opnå lys i ekstra lange længder?

12.04.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

NYHED: Skab unikt design med 48V tracklight

27.03.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Nyhed: HEXA LED gitter

07.03.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Lyskrav på 800 / 1.000 LUX opfyldt med nyt industriarmatur