NYT INTELLIGENT BWT ANLÆG BESKYTTER MOD KALK OG VANDSKADER

BWT PERLA er en ny serie af blødgøringsanlæg, der er spækket med digitale fordele, ekstra sikkerhed og et eksklusivt design med brugervenligheden i fokus. Alle anlæg i PERLA-serien leverer kalkfrit BWT vand til hele hjemmet.

19.08.2020

Sponseret

BWT

INTELLIGENT SOM ALDRIG FØR

Dét, der adskiller PERLA-serien fra de andre blødgøringsanlæg fra BWT, er intelligens. Hverdagen er gjort endnu nemmere med WIFI-opkobling og en BWT-app, der forbinder dig direkte til dit BWT anlæg – selv når du er på farten. Du får både besked om service, kan se anlæggets status eller hvornår det er tid til en påfyldning af salt. Desuden kan du via din BWT-app aktivere anlæggets ferietilstand, hvilket lukker for hele vandforsyningen til dit hjem, når du er væk i en længere periode. Det giver både tryghed og sikkerhed.

BESKYT DIT HJEM MOD VANDSKADER

Brud på vandrør, oversvømmelser i kælderen eller skjulte lækager. Uanset omfanget kan vandskader forårsage store problemer, der koster tid og penge. Med vores nye innovative sikkerhedssystemer, der er integreret i PERLA-serien, passer du på dit hjem, dine minder og dine investeringer. Du kan fx forbinde op til 10 trådløse vandsensorer, der frit kan placeres i nærheden af dine vandinstallationer, eksempelvis ved din vaskemaskine, i kælderen eller i køkkensoklen ved håndvasken. Så snart en sensor registrerer fugt, bliver der automatisk lukket for din vandforsyning og du får selvfølgelig direkte besked på din BWT-app.

EN NEMMERE HVERDAG UDEN KALK I VANDET

Et blødgøringsanlæg minimerer kalkindholdet i vandet via ionbytning, hvilket giver mange fordele for både private og ejendomme.

  • Mindre rengøring
  • Besparelse på kraftige rengøringsmidler
  • Tøjet bliver blødere og bevarer farverne
  • Dine vandinstallationer og husholdningsapparater får længere levetid
  • Halvér sæbeforbruget og skån miljøet

PERLA-serien består af BWT PERLA, BWT PERLA Home og BWT PERLA Seta. De 2 førstnævnte modeller egner sig til private husstande, hvorimod BWT PERLA Seta er til ejendomme med 6-8 lejligheder. Bliv klogere på BWT PERLA-serien og alle de digitale fordele og sikkerhedsintegrationer.

Mere fra...

19.06.2024BWT

Sponseret

Alternativer til blødgøringsanlæg: En kort guide til installatører

04.04.2024BWT

Sponseret

Spar op til 30% med Energipakken til varmtvandsbeholdere

01.02.2024BWT

Sponseret

Påfylder du det rigtige vand?

02.06.2022BWT

Sponseret

Få BWT vand i dit hjem

29.03.2021BWT

Sponseret

Kalkfrit vand er genvejen til et bæredygtigt byggeri

26.10.2020BWT

Sponseret

Vandbaseret vækst: BWT Danmark køber RECI