Nyt loftvarmesystem i tråd med naturen

Hos Kierulff har vi lanceret et nyudviklet loftvarmesystem til det danske marked – Gabotherm Clima – ideelt til bl.a. boliger, hoteller, kontormiljøer m.fl.

Grundelementet i systemet udgøres af en formpresset kvadratisk mineralsk lerplade (37 x 37 cm.), hvori der monteres PB-rør (Polybuten) for cirkulation af anlægsvand. Der er således tale om opvarmning via strålevarme - det tætteste vi kommer naturens eget opvarmningssystem. Det skaber både et behageligt og afbalanceret indeklima.

Lerpladerne er et rent naturprodukt, produceret under højt tryk, som er i stand til at absorbere fugt og derigennem bidrage til at regulere fugtighedsgraden i rummet. Ved brug af Gabotherm Clima opnås dermed et indeklima, som er særlig gunstigt for allergikere og astmatikere.

Afprøvninger har vist at installationen af loftvarmesystemet tillige medvirker til reduktion af varmeregningen, idet 1 grad mindre fremløbstemperatur svarer til 1 – 2,5 procent energibesparelse. Gabotherm Clima kan også anvendes som køleloft.

Installationen i loftet er nem og samtidig pladsbesparende - ingen radiatorer og ingen synlige rørføringer. Systemet kan også anvendes til køling.

Læs mere om produktet på vores hjemmeside: https://www.kierulff.dk/produkt/gabotherm-clima/ eller kontakt os på 6250 1150.

Mere fra...

25.10.2021Kierulff A/S

Sponseret

Mød Kierulff på Dansk Fjernvarmes Landsmøde

06.10.2021Kierulff A/S

Sponseret

Nyt trykhold fra Kierulff a/s til Frese Danmark

16.07.2021Kierulff A/S

Sponseret

God sommer fra Kierulff a/s

10.06.2021Kierulff A/S

Sponseret

Trykholdeanlæg leveret til ny fødevarefabrik

06.04.2021Kierulff A/S

Sponseret

Røgrør leveret til bageri

15.02.2021Kierulff A/S

Sponseret

35 meter høj skorsten monteret i skakt på Kay Fiskers Plads