NYT TILBEHØR DER KAN ØGE KORTLÆSERNES LEVETID

For øget sikring i særligt udsatte miljøer har SystemHouse Solutions udviklet vandalbeskyttelse til sine kortlæserfamilie.

Vandal beskyttelse med display afskærmning.

SystemHouse Solutions har udviklet vandalbeskyttelse til sine kortlæserfamilie. "Hærværksbeskyttelse til udsatte elektroniske enheder, er et efterspurgt produkt, som SHS nu kan lancere. Og vi er meget tilfredse med både funktionalitet og udseende," siger David Jordan, Business Developer hos SystemHouse Solutions.

Øget sikring i særligt udsatte miljøer, er baggrunden for den nye serie af vandalbeskyttelse til kortlæseren fra SystemHouse Solutions. Vandalbeskyttelsen absorberer og afbøjer ydre kræfter fra forsiden og siderne, samt beskytter kortlæseren mod sabotage og hærværk. Det udskiftelige displayglas i vandalsikringen beskytter læserens display mod revner og ridser fra skarpe genstande. Den glatte og skrå ramme gør det svært at bruge læseren som trædesten, når man forsøger at klatre op ad bygningens væg.

Vandalbeskyttelsen fås i tre varianter, en variant der passer til xCR-S Mini G2 kortlæseren og to varianter, med eller uden skærmbeskyttelse, der passer til xCR-SD G2 kortlæseren. Til montering på ujævne overflader, eller på metaloverflader, har SystemHouse Solutions også udviklet en monteringsramme.

Mere fra...

19.02.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Riel Sikring - En ny partner til SystemHouse Solutions

05.02.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Ny serie af kortlæsere er lanceret - hvor sikkerhed, fleksibilitet og design er i fokus

13.12.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Seier Security - En ny partner til SystemHouse Solutions

26.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Digitaliser dit besøgs flow

24.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

HOLD STYR PÅ DINE FYSISKE NØGLER!

15.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Integra systemet giver Karolinska Institutet en beskyttelse ud over det sædvanlige