Nyt WAGO I/O System Field (IP67)

Moderne, decentrale produktionsanlæg kræver automationsløsninger, der sikrer det højeste konnekti-vitets niveau og samtidig leverer maksimal ydeevne udenfor styretavlen.

For at opnå overlegen fleksibilitet kan IP67-systemet fås i en lang række konfigurationer til perfekt tilpasning. .

WAGO har udviklet et nyt I/O System Field til IP67-beskyttelse. Det dækker behovet både nu og i fremtiden, idet den kan opgraderes: "I/O System Field” kombinerer både hastighed med ETHERNET-baserede feltbusser (f.eks. PROFINET, Ethernet/IP eller EtherCat), teknologier som OPC UA eller den indbyggede Webserver og i fremtiden MQTT som kommunikationsprotokol til Cloud-konnektivitet", siger WAGO's automationsekspert, Ludwig Adelmann. Derudover er systemet klar til TSN, ( Time Sensitive Network ) hovedteknologien til end-to-end applikationer som yder en fleksibel, kraftig og sikker netværksforbindelse.

I/O System Field understøtter alle større ETHERNET-, feltbus- og industrielle IoT-standarder. For at opnå overlegen fleksibilitet kan IP67-systemet fås i en lang række konfigurationer til perfekt tilpasning til en specifik anvendelse eller maskine. Uanset varianten har nogle versioner fulddækkende metalindkasplinger til hårde miljøer og andre letvægts plastikindkapslinger med lav massefylde til mobile applikationer. Systemet omfatter smalle indkapslinger og laterale monteringsmuligheder, der giver plads og flere beskyttelsesmuligheder.

Sammen med IO-Link protokollen viser det nye system sine styrker som fleksibel "IO-distributør" til både dataopsamling og -distribution. Den prominente kommunikationsstandard muliggør gnidningsløs datastrøm fra sensor- til kontrolniveau. "Det forenkler konfiguration og kabelføring markant. Derudover opstår der helt nye muligheder for diagnostik, parameterisering og enhedsidentifikation", forklarer WAGO's automationsekspert, Helmut Börjes.

Sensorerne og aktuatorerne forbindes ved hjælp af de globalt tilgængelige M8- og M12-kabler. I/O System Field strømforsynes ved hjælp af en L-kodet stærkstrøms M12-konnektor, der er mindre og billigere end standard 7/8 tommer- eller M23-løsninger. Designet gør det muligt at levere op til 16 Amp, så der kan tilsluttes mere strøm på mindre plads.

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter og løsninger. Den familieejede virksomhed er verdensførende inden for forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

Mere fra...

11.04.2024WAGO Denmark A/S

Sponseret

50 År med WAGO Fjedersamlemuffen: En revolution i elektrisk forbindelsesteknik

10.04.2024WAGO Denmark A/S

Sponseret

De 5 wins med WINSTA®: Stikforbindelse til elektriske installationer

26.10.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Denmark A/S får besøg af Dansk-Tysk Handelskammer

26.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO lancerer ny 221 Green Range serie

MAKSIMAL YDELSE PÅ MINIMUM PLADS: Compact Controller 100

15.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

01.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

NYHED: Mød den nye 221 serie lavet med genanvendelige materialer