Opmærkning af række- og printklemmer samt automationskomponenter

Nye og perfekt afstemt efter hinanden: Smartprinter, termoprinteren til mange forskellige materialer, og Mini-WSB Inline, de mindste mærkeskilte "på rulle", der kan printes.

Den nye Smartprinter, som frigives i december 2012, er en alsidig termoprinter i WAGO's opmærkningsprogram. Selv med sit kompakte design kan den bearbejde mange forskellige materialer: mærkeark, WMB Inline-mærkeskilte "på rulle", etiketter samt kabel- og ledningsopmærkning. Dermed er det muligt at opmærke alle WAGO's rækkeklemmer samt ledninger og kabler ved hjælp af et enkelt apparat. Smartprinterens print er klart, permanent samt udvisknings- og kradsefast over for ydre miljøpåvirkninger i henhold til DIN EN 60068. Farvedisplayet og den intuitive menustyring understøtter brugeren ved installationen og anvendelsen.

Samtidig med den nye Smartprinter tilbyder WAGO også nyt materiale i opmærkningsprogrammet: Mini-WSB Inline. De 5 mm brede mærkeskilte kan nu opmærkes direkte fra rullen – og de kan derfor også klikkes på som sammenhængende ark. De afgørende fordele ved Mini-WSB Inline er, at der nemt kan oprettes individuelle skilte, og at de kan anvendes overalt og til alle formål: På den ene side anvendes Mini-WSB Inline-mærkeskiltene på alle busmoduler i WAGO-I/O-SYSTEM 750 og kan på den anden side også bruges til næsten alle skinnemonterede rækkeklemmer og stikforbindelser, især til X-COM, X-COM® S og TOPJOB® S.

Fra projekteringssoftware over opmærkningsmateriale til printerhardware –WAGO tilbyder mange forskellige løsninger til opmærkning af skinnemonterede rækkeklemmer og printklemmer samt automationskomponenter.

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

Mere fra...

26.10.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Denmark A/S får besøg af Dansk-Tysk Handelskammer

26.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO lancerer ny 221 Green Range serie

MAKSIMAL YDELSE PÅ MINIMUM PLADS: Compact Controller 100

15.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

01.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

NYHED: Mød den nye 221 serie lavet med genanvendelige materialer

21.08.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Creators går live i Danmark!

31.03.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

Mød WAGO på Hannover 2023