Overspændingsbeskyttelse til E-mobility

Markedet for elektriske biler vokser eksponentielt, og bilproducenter har stigende fokus på E-mobility.Overspændingsbeskyttelse har imidlertid også en rolle at spille i denne teknologi.

Overspændingsbeskyttelse til E-mobility.

Markedet for elektriske biler vokser eksponentielt, og bilproducenter har stigende fokus på E-mobility.

Overspændingsbeskyttelse har imidlertid også en rolle at spille i denne teknologi. Offentlige ladestationer og ladestationer til hjemmet er af høj kvalitet og består af meget komplekse systemer, som altid skal være tilgængelige. Et overspændingsbeskyttelseskoncept giver den nødvendige beskyttelse mod overspændinger forårsaget af lynnedslag og koblinger i elforsyningsnettet for begge typer ladestationer og den elektriske bil, der er tilsluttet.

Elforsyningen beskyttes med de nye Valvetrab EV overspændingsbeskyttelseskomponenter fra Phoenix Contact, der er udviklet specifikt til E-mobility applikationer. Den nye produktfamilie består af en kombineret Type 1+2 lynstrøms- og overspændingsbeskyttelse og en Type 2 overspændingsbeskyttelse. Begge varianter fås med valgfri kontakt til fjernindikation. Stikkene muliggør enkel isolationsmåling og er mekanisk kodet. Det forhindrer utilsigtet forveksling af stikkene. For at lave et konsekvent beskyttelseskoncept beskyttes følsomme komponenter, som for eksempel Ethernet kommunikation eller kontrolpanelet, med egnede Type 3 overspændingsbeskyttelseskomponenter. Disse komponenter findes allerede i Phoenix Contacts produktprogram og fungerer perfekt sammen med de nye VAL-EV komponenter.

Læs mere om overspændingsbeskyttelse

Læs mere om e-mobility

Mere fra...

27.02.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Datastik: vælg et specifikt stik til en specifik applikation

30.01.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Konfektionerede IPD installationskabler

25.01.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Kabelforskruninger giver maksimal fleksibilitet

23.01.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Kompakt og universel signalfordeling

19.01.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Forenklet montering af formonterede DIN-skinner

16.01.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Printklemme til Single Pair Ethernet