Overspændingsbeskyttelse til E-mobility

Markedet for elektriske biler vokser eksponentielt, og bilproducenter har stigende fokus på E-mobility.Overspændingsbeskyttelse har imidlertid også en rolle at spille i denne teknologi.

Overspændingsbeskyttelse til E-mobility.

Markedet for elektriske biler vokser eksponentielt, og bilproducenter har stigende fokus på E-mobility.

Overspændingsbeskyttelse har imidlertid også en rolle at spille i denne teknologi. Offentlige ladestationer og ladestationer til hjemmet er af høj kvalitet og består af meget komplekse systemer, som altid skal være tilgængelige. Et overspændingsbeskyttelseskoncept giver den nødvendige beskyttelse mod overspændinger forårsaget af lynnedslag og koblinger i elforsyningsnettet for begge typer ladestationer og den elektriske bil, der er tilsluttet.

Elforsyningen beskyttes med de nye Valvetrab EV overspændingsbeskyttelseskomponenter fra Phoenix Contact, der er udviklet specifikt til E-mobility applikationer. Den nye produktfamilie består af en kombineret Type 1+2 lynstrøms- og overspændingsbeskyttelse og en Type 2 overspændingsbeskyttelse. Begge varianter fås med valgfri kontakt til fjernindikation. Stikkene muliggør enkel isolationsmåling og er mekanisk kodet. Det forhindrer utilsigtet forveksling af stikkene. For at lave et konsekvent beskyttelseskoncept beskyttes følsomme komponenter, som for eksempel Ethernet kommunikation eller kontrolpanelet, med egnede Type 3 overspændingsbeskyttelseskomponenter. Disse komponenter findes allerede i Phoenix Contacts produktprogram og fungerer perfekt sammen med de nye VAL-EV komponenter.

Læs mere om overspændingsbeskyttelse

Læs mere om e-mobility

Mere fra...

17.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Moderne måletransformerskilleklemmer med Push-X teknologi

11.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Meget kompakte elektroniske sikringer

07.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X: værktøjsfri tilslutning øger effektiviteten

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Ikke-afkølede GB/T DC ladekabler med CE-certificering til permanent ladning med op til 250 kW

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Universelle CCS ladestik – ladning er nu mulig med 375 kW permanent

24.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X – den nye ”X-perience” i fortrådning