Overvåg temperatur og relativ luftfugtig-hed med Tramex og gem måledata i skyen

På VVS´23 messen stand C-4127 præsenterer Elma Instruments nyheden Tramex Remote Enviromental Monitoring System - TREMS-Xtra er designet og udviklet til professionelle, som har brug for præcise og pålidelige målinger i bygninger.

Systemet er vejen frem for overvågning og registrering af temperatur, relativ fugtighed, dugpunkt og fugtighedsforhold i gram pr. kilo. Flere trådløse sensorer med lang batteri-levetid kan sættes op til hver enkelt cloud station. Ved hjælp af TREMS Cloud software registreres de enkelte enheder på din Cloud-konto, og på den måde opbygger du hele dit on-site setup. De løse måleenheder er påtrykt en QR-kode, så det er super nemt at registrere og opbygge et avanceret målesystem med datalogning og Cloud funktiona-litet.

TREMS Cloud er en gratis Cloud-tjeneste uden abonnementsgebyr og med fri data – så snart du har sat systemet op med de øn-skede enheder, kan du følge med på din skærm på kontoret. Udover måleværdierne kan du se batteriniveau, signalstyrke og kvalitet for de enkelte måleenheder.

Tramex Cloud-applikationen er en sikker platform, hvor du kan opbevare og rapportere dine målinger for temperatur og relativ luftfugtighed. Du kan også modtage meddelelser om ugunstige forhold og hurtigt overvåge status fra enhver PC med en browser og internetforbindelse.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Mere fra...

12.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Nye termiske kameraer fra Teledyne FLIR

11.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Comemso Mini Charger Tester

17.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

09.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

26.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Akustisk kamera til visualisering og måling af hørbar støj

22.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Elspec PureBB elkvalitetsanalysator