Pettinaroli ALPHA2 – trådløst styresystem

Fremtidens intelligente temperaturstyringssystem! Pettinaroli præsenterer med det nye Alpha2 system, en ny generation af reguleringssystemer til rumopvarmning og -køling.

Systemet er udført i et stilrent design, som passer ind i de danske hjem. Med den nye intelligente regulering opnås op til 20% energibesparelse og en optimal komfortoplevelse. Dermed lever systemet op til forbrugernes krav om design, komfort og æstetik.

Styreenheden er det intelligente hjerte, der foretager den overordnede styring af et utal af funktioner såsom: nat-, weekend-, ferie- og partyfunktion for de enkelte rum. Den avancerede regulering kan foretages fra rumtermostaterne, et MicroSD-Card eller webapplikation. Systemet er lige anvendeligt i én- og flerfamiliehuse, institutioner, hoteller og erhvervsbyggeri med integrerede komfortstyringssystemer. Den er primært udviklet til gulvvarmesystemer, men kan også indstilles til samtidig at styre radiatorer og konvektorer. Ethernet versionen muliggør indstilling af systemet via PC, lap top eller smartphone – et fremtidssikret system!

Alle systemkomponenter er fremstillet i overensstemmelse med de nyste krav og bestemmelser på bygningsområdet. Integrationen i moderne bygningskomfort giver brugeren en enkel betjeningsmulighed. Den modulære opbygning muliggør en udbygning med f.eks. rumventilation og anvendelse af den nye lavenergi telestat 5, som har et ekstremt lavt effektforbrug.
Alpha2 styringen leveres i en 24V og 230V version med 4-, 8- og 12 zoner. Rumtermostaterne fås henholdsvis med og uden display.

VVS´13 stand 4138

Mere fra...

31.10.2023PETTINAROLI A/S

Sponseret

Hent bundmoduler og skaktløsninger fra Pettinaroli A/S hos din lokale VVS-grossist.

12.07.2023PETTINAROLI A/S

Sponseret

Pettinarolis skræddersyede skaktløsninger i Stenhøj Husene A/S

31.10.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Så vigtig er varmebehandling for produktkvaliteten

24.10.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Pettinaroli: Vores bæredygtige rejse

28.09.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Du kan stadig få reservedele til COMFORT IP

15.08.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Lær Pettinarolis nye Alpha gulvvarmesystem at kende