Pettinarolis skræddersyede skaktløsninger i Stenhøj Husene A/S

Højbjergs Smedie & VVS har travlt. I 2023 har virksomheden blandt andre opgaver VVS-entreprisen på knap 100 fritidshuse hos Stenhøj Husene A/S.

Stenhøj Hus.

Og det er hér Pettinaroli kommer ind i billedet; I 17 af de 100 huse har kunderne nemlig valgt en varmepumpe som varmekilde – de fleste er med gulvvarme.

Når Højbjergs Smedie installerer gulvvarme, bruger de Pettinarolis skaktløsninger, som sikrer en hurtig og nem installation af både gulvvarme og brugsvand.

Kortere installationstid

"Vi sparer meget tid, og det ser ensartet ud. Begge dele er vigtige for os. Og så kan vi altid ringe til Kent (Pettinarolis salgskonsulent i det Nordjyske) når vi er i tvivl om noget. Den personlige relation betyder meget,” siger medejer af Højbjergs Smedie & VVS, Camilla Christensen.

Samarbejdet mellem Højbjergs Smedie og Pettinaroli fungerer sådan, at Højbjergs bestiller ét modul ad gangen direkte hos Pettinaroli. På den måde bliver det skrddersyet til det enkelte Stenhøj Hus.

Camilla er helt klar over, at hun altid kan kontakte Pettinarolis kundeservice i Middelfart, men “som det er nu, er det bare udelukkende Kent, vi ringer til, når der er noget, vi er i tvivl om,” forklarer hun.

Har altid kuglehaner, ventiler m.m. på lager

Når det gælder produkter som kuglehaner, ventiler og fordelerrør fra Pettinaroli, har Højbjergs Smedie & VVS altid 20-30 stk. liggende på lagret i Brønderslev. Et lager, som Camilla styrer med hård hånd, og som bliver suppleret dagligt ved natudleveringer fra de lokale VVS-grossister.

Fakta om Højbjergs Smedie & VVS:

Højbjergs Smedie & VVS Aps
Grundlagt: 1. marts 2011 af Henrik Højbjerg Christensen
Ejere: Camilla og Henrik Højbjerg Christensen
Beliggenhed: Brønderslev
Antal ansatte: 9
Arbejdsopgaver: Alle typer VVS-opgaver i landbruget, industrien, vedligeholdelse af slotte samt VVS-entreprisen i Stenhøj Husene, hvor én mand er dedikeret til VVS-arbejdet i hele landet.

Mere fra...

31.10.2023PETTINAROLI A/S

Sponseret

Hent bundmoduler og skaktløsninger fra Pettinaroli A/S hos din lokale VVS-grossist.

12.07.2023PETTINAROLI A/S

Sponseret

Pettinarolis skræddersyede skaktløsninger i Stenhøj Husene A/S

31.10.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Så vigtig er varmebehandling for produktkvaliteten

24.10.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Pettinaroli: Vores bæredygtige rejse

28.09.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Du kan stadig få reservedele til COMFORT IP

15.08.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Lær Pettinarolis nye Alpha gulvvarmesystem at kende