Phoenix Contact E-Mobility udvider til Polen

Phoenix Contact E-Mobility udvider sin produktionskapacitet med en ny fabrik i Polen. Fabrikken bliver 15.000 m2 stor og opføres i Science and Technology Park Rzeszów-Dworzysko. Fabrikken forventes færdig ved udgangen af 2020/starten af 2021.

Phoenix Contact E-Mobility udvider til Polen.

Phoenix Contact E-Mobility udvider sin produktionskapacitet med en ny fabrik i Polen. Fabrikken bliver 15.000 m2 stor og opføres i Science and Technology Park Rzeszów-Dworzysko. Fabrikken forventes færdig ved udgangen af 2020/starten af 2021.

Produktionen af den nyeste lade-teknologi vil blandt andet bruge det nye produktionsanlæg i Rzeszów til produktion og test af forskellige AC- og DC ladekabler, som sælges til førende bil- og ladeinfrastruktur-producenter. Den nye fabrik på 15.000 m2 opdeles i 14.000 m2 produktions- og lagerplads og 1000 m2 kontorfaciliteter. Produktionen er planlagt til at gå i gang i starten af 2021 med en arbejdsstyrke, der skal vokse til 250 ansatte i løbet af et par år. Udover sin rolle som Director Business Administration i virksomhedens hovedkvarter i Schieder-Schwalenberg vil Marwin Achenbach også være en del af ledelsen af den nye fabrik.

Rzeszów bliver en vigtig placering i Phoenix Contact E-Mobilitys globale produktionsnetværk. Det vil især spille en vigtig rolle i det internationale samarbejde mellem lokationer i Tyskland, Polen og Kina. Derudover vil IATF-kompatible produktions- og forretningsprocesser blive implementeret for at sikre, at de innovative produkter lever op til de høje krav til kvalitet.

Project Manager Christoph Paetzold forklarer, at den valgte lokation giver mange fordele:
”Rzeszów er en dynamisk og hurtigt voksende by med universiteter og mange veletablerede industrielle virksomheder. Området er også kendt som ”Aviation Valley” på grund af de mange rumfartsvirksomheder i området. Vi håber, at dette miljø vil hjælpe med at sikre en langvarig succes for vores produktionsanlæg.” Med en placering tæt på en lufthavn og med en veludviklet infrastruktur tilbyder Science and Technology Park Rzeszów-Dworzysko mange fordele hvad angår logistik.

Phoenix Contact gruppen har allerede stærke bånd til Polen gennem sit datterselskab Phoenix Contact Wielkopolska i Nowy Tomyśl. Her er der produceret elektriske komponenter til virksomhedsgruppen siden 1994. I alt arbejder omkring 2.600 mennesker i datterselskabet.

Om Phoenix Contact E-Mobility

Phoenix Contact E-Mobility blev etableret af moderselskabet Phoenix Contact – en global markedsleder inden for industriel automation og elektrisk udvikling med mere end 18.600 ansatte globalt – den 1. januar 2013 i Schieder-Schwalenberg, tæt på gruppens hovedkvarter i

Blomberg. Ved etableringen havde Phoenix Contact E-Mobility 23 ansatte, som tidligere havde arbejdet med de første udviklingsprojekter inden for elektromobilitet i Phoenix Contact gruppen. Den IATF-certificerede virksomhed har nu mere end 300 ansatte. Michael Heinemann og Ralf Döhre er administrerende direktører.

Phoenix Contact E-Mobility tilbyder et bredt produktprogram til det hastigt voksende marked inden for elektromobilitet – til ladeinfrastruktur såvel som ladeinterface til køretøjet. Virksomheden er især kendt for sine Combined Charging System (CCS) ladekabler og for udviklingen af High Power Charging (HPC) teknologi, som muliggør lynhurtig opladning på få minutter.

Læs mere om E-Mobility

Mere fra...

17.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Moderne måletransformerskilleklemmer med Push-X teknologi

11.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Meget kompakte elektroniske sikringer

07.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X: værktøjsfri tilslutning øger effektiviteten

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Ikke-afkølede GB/T DC ladekabler med CE-certificering til permanent ladning med op til 250 kW

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Universelle CCS ladestik – ladning er nu mulig med 375 kW permanent

24.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X – den nye ”X-perience” i fortrådning