Pladsbesparende afløbssystem fra Geberit til fremtidens etagebyggerier

Nu bliver det lettere for arkitekter og ingeniører at skabe plads til afløbssystemet i etagebyggerier. Med det innovative Geberit Silent-Pro SuperTube rørsystem kan du undgå forbudte zoner og parallel udluftning, som hidtil har været nødvendigt i bunden af faldstammen. Det giver mulighed for at installere vandrette rør på helt op til seks meter uden fald, hvilket giver større manøvrerum og større fleksibilitet end nogensinde før, samtidig med at det sparer tid.

Tre fittings, én effekt: SuperTube teknologien skaber en konstant luftsøjle i faldstammen.. Foto: Geberit PR

Geberit SuperTube-teknologien sikrer en konstant luftsøjle igennem hele faldstammen. Det gør planlægningen af etagebyggerier betydeligt lettere: 


"Systemet er ideelt til en lang række byggeprojekter og er en virkelig god nyhed for byggebranchen – men også for boligejerne" siger Nils Overgaard, der er produktchef hos Geberit. 


Det skyldes primært disse tre fordele:

  • Pladsbesparende: Geberits nye Silent-Pro SuperTube skaber mere plads, da forbudte zoner og behovet for parallel udluftning elimineres. Med Geberit Silent-Pro BottomTurn-bøjningen skabes muligheden for vandrette rør på helt op til seks meter uden fald. Det betyder, at rumhøjden kan udnyttes fuldt ud, og at afløbsrøret kan installeres tæt på loftet. 
  • Større fleksibilitet: Ud over den sparede plads skaber den nye teknologi langt større fleksibilitet til byggeprojekter. Takket være systemets høje afløbskapacitet på op til 6 l/s er det muligt at ændre forudsætninger for byggeriet uden at skulle ændre faldstammens dimension.
  • Tidsbesparende: Det nye system har direkte indvirkning på installatørernes tid, da de slipper for tidskrævende processer som at installere parallel udluftning lave fald på vandrette rør og dobbelt brandbeskyttelse.

Tre fittings giver effekten

Geberit Silent-Pro SuperTube Carve grenrør

Den optimerede produktgeometri leder afløbsvandet tangentielt ind i faldstammen. Dette resulterer i en cirkulær strømning, som skaber en stabil, konstant luftsøjle. Denne effekt øger afløbskapaciteten for Geberit Silent-Pro Carve grenrøret. 

Geberit Silent-Pro SuperTube BottomTurn bøjning

Geberit Silent-Pro BottomTurn bøjningen sikrer med sin strømningsoptimerede geometri, at luftsøjlen i faldrøret ikke afbrydes. Via en optimeret overgang fra stående til liggende ledning undgås turbulens. Derved minimeres energitabet i retningsændringen, og impulserne fra faldrøret anvendes optimalt. 

Geberit Silent-Pro SuperTube BackFlip bøjning

Geberit Silent-Pro BackFlip bøjningen overfører den lagdelte strømning til en cirkulær strømning, uden at der opstår en hydraulisk blokering. Derved undgås kritisk undertryk i afløbssystemet. 

Geberit Silent-Pro BackFlip bøjningen overfører den lagdelte strømning til en cirkulær strømning, uden at der opstår en hydraulisk blokering. Derved undgås kritisk undertryk i afløbssystemet.. Foto: Geberit PR

Geberit Silent-Pro BottomTurn bøjningen sikrer med sin strømningsoptimerede geometri, at luftsøjlen i faldrøret ikke afbrydes. Via en optimeret overgang fra stående til liggende ledning undgås turbulens. Derved minimeres energitabet i retningsændringen, og impulserne fra faldrøret anvendes optimalt.. Foto: Geberit PR

Den optimerede produktgeometri leder afløbsvandet tangentielt ind i faldstammen. Dette resulterer i en cirkulær strømning, som skaber en stabil, konstant luftsøjle. Denne effekt øger afløbskapaciteten for Geberit Silent-Pro Carve grenrøret.. Foto: Geberit PR

Mere fra...

03.04.2024Geberit A/S

Sponseret

Nyt gulvstående toilet fra Ifö: Øger effektiviteten og reducerer støj

25.03.2024Geberit A/S

Sponseret

Fem gode grunde til, at forbrugerne stadig vælger Geberit AquaClean:

05.03.2024Geberit A/S

Sponseret

40 procent hurtigere installation . 10 gange bedre skylleevne

12.02.2024Geberit A/S

Sponseret

70 procent af verdens befolkning vasker sig efter toiletbesøg, og det er der flere gode grunde til

31.01.2024Geberit A/S

Sponseret

Pladsbesparende afløbssystem fra Geberit til fremtidens etagebyggerier

18.01.2024Geberit A/S

Sponseret

4 gode grunde til at Geberit AquaClean stadig er et foretrukket valg af installatører