Plug and play overvågning med Elma Vision

Når du har brug for en prisgunstig nem og hurtig overvågning og samtidig ønsker en FullHD kvalitet, så kan Elma Instrument, med den nye Elma Vision serie løse opgaven.

Elma Vision serien har det til fælles, at der ikke skal trækkes kommunikationskabler, blot en strømforsyning til kameraet og du er klar til at overvåge. Adgang til kameraerne sker via App på din smartphone eller tablet og du har ligeledes mulighed for at tilgå kameraerne via en client på din PC eller MAC.

Serien dækker over 2 typer kameraer - ”Bullet” eller PTZ (Pan/Tilt/Zoom). Begge typer kamera kan tilsluttes et trådløst netværk eller monteres med et alm. 4G simkort.

Uagtet om men vælger wi-fi opkobling eller opkobling med 4G, så er brugsfladen den samme. Når man har brugt de ca. 3 min. på at sætte kameraet op i Appén, så vil de tilsluttede kameraer blive vist i en overskuelig rækkefølge.

Optagelser (ca. 14 dage) lagers direkte i kameraets SD-kort og ønsker man at ”se” en tidligere optagelse, kan dette gøres ved at vælge en ønsket tidsperiode eller bruge en af de forudbestemte tidsvalg. Ved brug af ”PC/MAC” client, kan optagelser gemmes på maskinens harddisk. Ønsker man at få notifikationer ved bevægelse i billedet, skal dette blot aktiveres i App/Client.

Se Elma Instruments produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00. 

Mere fra...

12.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Nye termiske kameraer fra Teledyne FLIR

11.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Comemso Mini Charger Tester

17.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

09.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

26.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Akustisk kamera til visualisering og måling af hørbar støj

22.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Elspec PureBB elkvalitetsanalysator