Priser til TOTO for bæredygtighed og design

TOTO har gennem tiden modtaget mange internationale priser for både kvalitet, innovation, design og bæredygtighed. Bæredygtigheds-prisen er blandt andet givet for det desinficerende vand EWATER+. Senest i 2023 er TOTOs nye douche-toiletter WX1 og WX2 tildelt hele to internationalt anerkendte designpriser: IF DESIGN AWARD og Reddot design award.

Gennem årene har TOTOs produkter modtaget rigtig mange internationale priser.. Foto: Lindcor

15.04.2024

Sponseret

TOTO

Rækken af TOTO-produkter, der er blevet tildelt internationale priser er ret omfattende. Flere af produkterne har opnået priser for både design og bæredygtighed. 

GREEN GOOD DESIGN AWARD
I 2018 vandt TOTO den internationalt anerkendte globale bæredygtighedspris for sin EWATER+ teknologi. EWATER+ er desinficerende vand, som toilettet selv fremstiller. Det hæmmer udviklingen af bakterier og virus, som både kan give sygdom og forårsage misfarvning af toiletskålen. Dermed sikres en helt enestående hygiejne. Teknologien er enestående ved, at den hypo-klorsyre, der dannes bliver til helt rent vand igen efter kort tid, og dermed ikke belaster miljøet. 

Prisen hedder ”GREEN GOOD DESIGN AWARD”, og startede i 2009 med det formål at reformere miljøbevidstheden gennem et bæredygtigt design. Prisen er hostet af det amerikanske Chicago Athenaeon arkitektoniske design og den europæiske arkitektur Design City Research Center i Irland.

DESIGN PRISER
De fleste af TOTOs produkter har en eller flere af følgende design-priser:

IF design award: En internationalt anerkendt designpris siden 1953. Prisen gives på iF International Forum Design GmbH i Hannover i Tyskland. Produkternes æstetik, funktionalitet og innovative kvaliteter undersøges og anerkendes af designeksperter.

Red dot award: En internationalt anerkendt designpris siden 1955. Prisen gives på Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen i Tyskland. Her vurderes produkterne af anerkendte personer i forhold til standarder for innovation, funktionalitet, kvalitet med videre.

På de enkelte produktsider på toto-skandinavien.com fremgår det, hvilke produkter, der har modtaget de forskellige priser.

Mere fra...

20.05.2024TOTO

Sponseret

Kalk - intet problem for et TOTO douche-toilet

10.05.2024TOTO

Sponseret

Ny TOTO kunde-brochure

29.04.2024TOTO

Sponseret

TOTO er bare god kvalitet

15.04.2024TOTO

Sponseret

Priser til TOTO for bæredygtighed og design

01.04.2024TOTO

Sponseret

Effektivt skyl i verdensklasse

26.03.2024TOTO

Sponseret

Giver lang levetid til kulfiltret, der fjerner lugten!