Professionel kabelsøger VM-550 fra SebaKMT

lma instruments præsenterer verdensnyheden Seba VM-550, til søgning af kabel- og rør i jord. Seba VM-550 er en prisgunstig løsning med lang levetid, takket være den robuste konstruktion.

ESeba VM-550 leveres komplet med sender og modtager. Så kan de fleste installationstyper i jord findes og man kan oven i købet finde ud af, i hvilken dybde de ligger. Ved dybdemåling anvendes 8 kHz signalet, som senderen kan udsende og som modtageren kan opfange.

En af de store fordele ved Seba VM-550, er det robuste og kompakte kulfiberdesign, som samtidig er utrolig let. Modtagerenheden vejer kun 690 gram inklusiv batterier. Den lave vægt får man glæde af ved langt tids brug.

Seba VM-550 sættet kan arbejde med frekvensen 50Hz, så kan man finde spændingsførende kabler. Derudover tillader Seba VM-550 sættet, at benytte aktive frekvenser på 8 og 82kHz, som kan overføres til spændingsløse kabler og rørsystemer i jord. Overførslen kan ske ved direkte forbindelse imellem senderen og søgeobjektet hvor det medfølgende prøveledningssæt anvendes. Overførslen kan også ske trådløst. Ved induktion placeres senderen på jorden over det objekt, man vil finde og signalet induceres igennem jorden til søgeobjektet. Ved at gå nogle skridt væk fra senderen, vil man kunne finde signalet igen.

Som tilbehør kan tilkøbes signaltænger i forskellige størrelser som bruges til, at overføre inducerede signaler til for eksempel spændingsførende kabler eller rørsystemer. Det gør søgningen mere specifik end ved induktion igennem jord.

Yderligere kan nævnes separationsfilter, som bruges til tilslutning direkte i en stikkontakt, med separationsfiltret placeret imellem sender og stikkontakt. Dette separationsfilter sørger for signaloverførsel til en installation og sikrer samtidig mod elektrisk stød og overbelastning af senderen.

Seba VM-550 er skabt til hverdagsbrug af elektrikere eller andre som søger kabler og rørinstallationer i jord. Seba VM-550 har nem betjening og er utrolig præcis, ved lokalisering af kabler og rør.

For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på www.elma.dk 

Mere fra...

12.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Nye termiske kameraer fra Teledyne FLIR

11.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Comemso Mini Charger Tester

17.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

09.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

26.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Akustisk kamera til visualisering og måling af hørbar støj

22.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Elspec PureBB elkvalitetsanalysator