Prysmian Group skal udvikle omfattende bredbåndsprojekt til CFE i Mexico

Skal bringe højhastighedsinternet til adskillige byer på landet

Prysmian Group har fået tildelt en ny kontrakt til en værdi af omkring 38 millioner dollars (med et potentielt maksimum på 76 millioner dollars) af Comision Federal de Electricidad (CFE), et statsejet selskab for projektet “Proyecto de Conectividad Fibra Óptica Red Eléctrica Inteligente REI” (Erhvervelse af aktiver i Fiber Optic Project fra Smart Grid) i Mexico. Projektet er det hidtil største, der er lanceret af regeringen i Mexico, og det vil sikre højhastighedsbredbånd til adskillige fjerntliggende regioner i landet.

Kontrakten involverer design, levering og installation af mindst 9.800 kilometer OPGW (med et potentielt maksimum på 19.600 km) og 5.100 kilometer ADSS-kabler (med et potentielt maksimum på 10.200 km). OPGW-kablerne vil blive produceret på koncernens fabriksanlæg i Vilanova i la Geltrù (Spanien), mens ADSS-kablerne vil blive produceret lokalt i Durango (Mexico), hvilket udnytter koncernens globale rækkevidde.

Til dette projekt deltog Prysmian i et åbent internationalt udbud, der involverede flere lokale og oversøiske producenter. ”Vi ville ikke have været i stand til at lykkes med denne kontrakt, hvis det ikke var for et solidt samarbejde blandt lokale salgsteam og globale forretningsdivisioner, R&D, indkøb, logistik og juridiske teams. Deres support var nøglen til at vinde kontrakten,” udtaler Juan Mogollon, CEO for LATAM hos Prysmian Group.

”Kontrakten er en betydelig milepæl for Prysmian i Mexico, hvor vi har været til stede i årevis og vil sikre kapacitet på anlægget i Durango. Mexico og Mellemamerika besidder et fremtidigt stort potentiale for udvikling af telekomsektoren, med et konstant voksende antal bredbåndsabonnenter. Prysmians seneste års investeringer på disse markeder, er nøglen til at imødekomme denne efterspørgsel og støtte vores kunder i regionen.” forklarer Philippe Vanhille, Executive Vice President for Telecom Business.

Find alle vores telecom produkter på vores hjemmeside her. For yderligere information eller forespørgsler om vores telecom produkter venligst kontakt John Olsen på telefon 6039 2711 eller e-mail john.olsen@prysmiangroup.com.

Mere fra...

23.02.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian får ny visuel identitet

14.02.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian modtager ordrer for 1,1 mia. euro fra 50Hertz

12.02.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian udvider fiberkabelkapaciteten i Australien

01.02.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian afsluttede 15 projekter i 2023

30.01.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian investerer i yderligere to kabellægningsfartøjer

24.01.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian Groups nye 5-årige forretningsstrategi