Prysmian sætter nye bæredygtighedsmål til 2022

50% af omsætningen fra produkter med et lavt kulstofindhold

Forpligter sig til reduktion af miljøpåvirkninger, bæredygtig teknologisk innovation, medarbejder mangfoldighed og inklusion samt positiv indvirkning på samfundet.

”Bæredygtig indflydelse på kloden, mennesker og forretning er en del af Prysmian Groups DNA. Som et offentligt selskab er det grundlæggende at inddrage investorernes interesser, men derudover er energiomstillingen vores kerneområde og vigtigste drivkraft for vækst. Innovation, produktudvikling og konkurrenceevne har altid været centrum for vores strategi, og derfor investerer vi årligt over 100 millioner euro i forskning og udvikling." udtaler CEO Valerio Battista.

Undersøiske og underjordiske kabelsystemer til energitransmission og -distribution er af strategisk betydning for omstillingen til vedvarende energi og en fossilfri økonomi. Prysmian udvider konstant sit sortiment af teknologier til støtte for energiomstillingen og forpligter sig til at 50% af denne omsætning skal bestå af produkter med et lavt kulstofindhold i 2022. 

Prysmian Group blev for nylig optaget på Morgan Stanley’s liste over 30 globale virksomheder, der fører an i energiomstillingen og tilsammen investerer over 114 mia. EUR inden 2030.

Prysmian forpligter sig til øget genanvendelse og afkarbonisering af dets produktionsanlæg og -processer, med et løfte om at reducere CO2-emissionen med 2-3%, energiforbrug med 3% samt at genanvende 66% af alt affald i 2022.

Prysmian forpligter sig derudover til at øge andelen af ​​kvinder i ledende stillinger til 18% og kvindelige funktionærer til 40% ved hjælp af dets Side-by-Side Projekt. Samtidig vil der være maksimal opmærksomhed på sikkerhed på fabrikkerne.

Koncernen har endvidere lanceret en ny aflønningspolitik, der knytter udbetalingen af bonusser til opfyldelsen af kort- og langsigtede bæredygtighedsmål, for at integrere ESG i sine forretningsstrategier.

Koncernen har også oprettet et nyt bæredygtighedsudvalg i bestyrelsen. Udvalgets formand er bestyrelsesmedlem Monica de Virgiliis, og de øvrige medlemmer er Mimi Kung og Maria Letizia Mariani.

Download koncernens fulde Sustainability Report 2019 her.

Mere fra...

25.04.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Massimo Battaini er ny CEO for Prysmian

24.04.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian investerer 1,8 mia. euro i kapacitetsudvidelse frem mod 2027

20.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Sirocco fiberkabler nu med 50-års levetid

12.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian partner op med project44 omkring skibsfragt

06.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian offentliggør 2023-årsresultat

05.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian skal kable Eastern Green Link 2