Reduktion af CO2-udslip – skåret ud i pap

Hos KVM-Genvex genbruger vi papkasserne fra vores leverandører. På den måde kan du være sikker på, at der er taget højde for klima og miljø når du modtager vores varer.

13.06.2023

Sponseret

Genvex

Når du får tilsendt produkter og tilbehør fra KVM-Genvex er der en stor sandsynlighed for, at papkassen, den leveres i, i forvejen er blevet brugt af vores leverandører.

Derudover er papkasserne også produceret af 60% genanvendeligt materiale. Små ændringer som disse i vores forsyningskæder kan gavne både klimaet, miljøet og CO2-regnskabet.

Hvordan fungerer det?
Hver uge modtager vi hos KVM-Genvex et hav af papkasser fra diverse leverandører. Leverandørerne leverer en række kritiske komponenter, vi bruger til at samle vores ventilationsanlæg og fjernvarmeunits. Når komponenterne er taget i brug, står vi efterfølgende tilbage med en tom papkasse, der i en typisk produktionslinje ville blive smidt til forbrænding. Men hvorfor egentlig det? De fejler jo ikke noget.

Derfor har vi hos KVM-Genvex i stedet valgt at genbruge kasserne. På den måde bidrager vi til at færre kasser skal sendes til forbrænding eller genanvendelse – begge dele processer, der tærer på klimaet.

Kig efter vores label
Vil du gerne vide, om dit produkt eller reservedel er ankommet i en både genbrugt og genanvendt papkasse? Så kan du lede efter vores grønne label. Det er din garanti for, at du har modtaget din vare under de bedst tænkelige miljø- og klimaforhold.

Læs mere om KVM-Genvex' grønne tiltag lige her. 

Mere fra...

20.02.2024Genvex

Sponseret

Filterskift - derfor er det vigtigt

14.02.2024Genvex

Sponseret

Slut med spekulationerne – lad os klare ærterne!

06.02.2024Genvex

Sponseret

Bornholmske Finn Stenbye har arbejdet med Genvex siden 1978

01.02.2024Genvex

Sponseret

Slut med fugt i vinduerne hos Finn på Bornholm

24.01.2024Genvex

Sponseret

Få bugt med fugten

18.01.2024Genvex

Sponseret

Dagpleje får varme og frisk luft med Premium Preheat