Rejsegilde på vores nye produktionshal

På trods af at Danmark har været udsat for udfordrende vejrforhold, herunder storm og sne, har det ikke stoppet vores byggeproces.

Foto: Rejsegilde 02

16.01.2024

Sponseret

Lise Cramer, Geovent

For tre måneder siden modtog vi byggetilladelsen til vores nye byggeprojekt, og i dag står vi her, stolte og spændte, for at fejre rejsegildet for vores produktionshal! I begyndelsen af oktober var der ingenting, men takket være hårdt arbejde og dedikation står der nu en imponerende bygning på vores grund, som forventes at være klar til brug den 15. maj 2024. 

Vores nye produktionshal er ikke bare en bygning; den er et symbol på vores vækst og engagement i at levere endnu bedre produkter og tjenester til vores kunder. Den er designet til at imødekomme vores voksende behov og forbedre vores produktionskapacitet. 

Alle Geovents medarbejdere var inviteret til at deltage i denne særlige begivenhed. Der blev holdt taler, råbt hurra, nydt mad og drikke, og der var rundvisning i den nye bygning. Nogle af vores byggepartnere; JD Byg, Nordea og BE installationer var også til stede. 

Vi glæder os meget til at se vores nye bygning stå klar til brug! 

Mere fra...

10.04.2024Geovent

Sponseret

Vi byder Markus Dangel velkommen til Geovent

08.04.2024Geovent

Sponseret

Case story: Forbedret arbejdsmiljø med Geovents gennemtænkte løsninger

05.04.2024Geovent

Sponseret

Ventilationsaggregat til tagmontering

05.03.2024Geovent

Sponseret

Ny regionale salgschef hos Geovent

29.02.2024Geovent

Sponseret

NYHED: Opdatering af Geovent slangeruller til udstødningsgasser

16.01.2024Geovent

Sponseret

Rejsegilde på vores nye produktionshal