Sådan bliver du klimahelt med en pålidelig partner i ryggen

Med implementeringen af et naturligt kølemiddel har tyske Vaillant skabt en af klassens mest effektive luft til vand varmepumper, der vil gøre installatører og forhandlere til sande klimahelte. Med Vaillant som partner er du foruden energieffektive og hol

aroTHERM plus kan installeres på få dage af to personer. .

aroTHERM plus er navnet på den seneste luft til vand varmepumpe fra den tyske producent. Og det er et navn, der er værd at skrive sig bag ørerne. Varmepumpen udmærker sig nemlig ved at anvende det naturlige kølemiddel, R290. Kølemidlet, der i forvejen findes i mange husstande f.eks. i mange moderne køleskabe, har bevirket, at aroTHERM plus er blevet en af klassens mest energieffektive varmepumper med en COP-værdi på helt op til 5,4. Derfor kan varmepumpen nu endelig også konkurrere med klimatunge alternativer. Effektiviteten sikrer energieffektivitetsklassen A+++.   

Flere fordele 
Der er imidlertid en lang række fordele forbundet med aroTHERM plus. 
Varmepumpen vil på den ene side sikre kommende ejere mærkbare energibesparelser og høj varmvandskomfort. Det gælder uanset, om der er tale om en installation i forbindelse med et moderniseringsprojekt eller nybyggeri. 

På den anden side vil aroTHERM plus også gøre installatører og forhandlere til klimahelte med flere goder til følge. 

Lav klimabelastning 
Foruden at medføre øget energieffektivitet, har det naturlige kølemiddel et utroligt lavt globalt opvarmningspotentiale (GWP) på 3. Sammenlignet med det konventionelle kølemiddel, R410a, der tidligere blev anvendt, nedsættes klimabelastningen nu helt op til 700 gange - fra 2088 kg til 3 kg CO2 pr. kg kølemiddel. Vi har altså at gøre med et produkt, der beskytter klimaet på effektiv vis.  

I kraft af anvendelsen af R290 har Vaillant ganske enkelt skabt en miljøvenlig teknologi og knækket koden til at mindske klimabelastningen uden at gå på kompromis med effektiviteten.  

Fremragende service 
Nye og revolutionerende produkter er dog ikke det eneste, der medfølger som Vaillant installatør.  

For Vaillant gør også en dyd ud af yde den bedste service for sine samarbejdspartnere. Derfor understøtter vi vores installatører ved hjælp af skræddersyet materiale til markedsføring af diverse produkter som aroTHERM plus.  

”Med aroTHERM plus varmepumpe serien, har vi formået at skifte til et grønt kølemiddel med en GWP på 3, og samtidig har vi udviklet en varmepumpe, med fokus på høj kvalitet, energieffektivitet samt et utroligt lavt lydniveau. Derfor er du som installatør sikret et kvalitetsprodukt der anvender den nyeste teknologi med et utroligt lavt CO2-aftryk. Hos Vaillant er vi altid klar til at hjælpe vores samarbejdspartnere med planlægning af varmepumpesystemet, opstart af varmepumpen, samt teknisk support pr. telefon eller på installationsadressen,” udtaler Product Manager Vaillant Nordic, Peter Aller.  

Derudover tilbyder vi både softwareløsninger, kvikguides samt rådgivning fra vores eksperter både før og efter salget.  

Vores dedikerede serviceteknikere er også med på sidelinjen og klar til at assistere lige fra ibrugtagning til vedligeholdelse og reparation. Altid står vi klar til at hjælpe enten via telefon eller på adressen, når du har brug for os. 

Nem og hurtig installation 
Du er i den grad i trygge hænder med Vaillant ved din side. Vi tilbyder dybdegående kurser og grundig oplæring i vores produkter. Således har du de bedst mulige forudsætninger for at være godt klædt på, når installationen indtræffer.  

Èn ting er at være godt klædt på. Noget andet er selve installationen. aroTHERM plus har den klare fordel, at den kan installeres problemfrit på blot nogle få dage, og for at sikre, at alt forløber smertefrit, tilbyder Vaillant også et stort udvalg af tilbehør. Generelt arbejder vi for at udvikle produkter, der er lette at installere og kontrollere. Smart for både dig og dine kunder.  

Hos Vaillant har vi altså en klar en ambition om at være den bedst mulige servicepartner. Hvis du synes, det lyder interessant, har du mulighed for at læse mere her

Se også installationen af Vaillant aroTHERM plus her: Vaillant YouTube 

Mere fra...

02.05.2024Vaillant A/S

Sponseret

EFFEKTIVE OG MILJØVENLIGE VARMEPUMPER FRA VAILLANT

16.04.2024Vaillant A/S

Sponseret

BÆREDYGTIGE LUFT TIL VAND VARMEPUMPER GØR OLLEKOLLE GRØNNERE

02.04.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANT GIVER GRØN VARME TIL DIT NÆSTE PROJEKT

05.03.2024Vaillant A/S

Sponseret

SÅDAN BLEV KASSEBØLLE FRISKOLE BÅDE GRØNNERE OG SKØNNERE

20.02.2024Vaillant A/S

Sponseret

DET GØR VARMEPUMPER HOTTE: MILJØVENLIGT KØLEMIDDEL GØR DEM EKSTRA GRØNNE

13.02.2024Vaillant A/S

Sponseret

Boligejerne er taget som gidsler: Politisk uklarhed om grøn opvarmning