Sådan bygges et ventilationsanlæg

Har du nogensinde undret dig over, hvordan et ventilationsanlæg bliver lavet? Det kan du blive meget klogere på i vores video, hvor vi har åbnet dørene til produktionen i Haderslev.

Vil du vide, hvordan vi bygger vores ventilationsanlæg? Så se med i denne video, hvor du inviteres med på fabrikken i Haderslev. Foto: Genvex

23.04.2024

Sponseret

Genvex, Genvex

Hos Genvex har vi produceret ventilationsanlæg siden 1978. Det betyder, at vi har udviklet og optimeret på vores produktionsprocesser i nu over 40 år. Så der er altså helt styr på, hvordan et anlæg skal sættes sammen, så det hurtigt kan sendes afsted til kunden - altid med fokus på den gode, danske kvalitet. 

Film viser processen 
I denne film viser vi dig, hvordan vores ECO 275 ventilationsanlæg bygges. Du kan følge ventilationsanlægget hele vejen igennem fabrikken og de trin, det skal igennem før det er klar til at blive sendt ud til kunden.

Vi viser dig hele processen fra den første skrue isættes i formontagen, over samling og montage af de mekaniske og elektroniske komponenter, til de grundige funktionstest anlægget skal gennemgå, inden det pakkes og lagerføres.

Vil du høre mere? 
Kunne du tænke dig at høre mere om vores ECO 275 ventilationsanlæg? 

Så kan du læse mere lige her. 

Mere fra...

05.06.2024Genvex

Sponseret

Find dit nye filter på vores webshop

30.05.2024Genvex

Sponseret

"Det er jo helt vildt fedt, at det gør en så stor forskel"

14.05.2024Genvex

Sponseret

Genvex tilbyder flere serviceydelser

01.05.2024Genvex

Sponseret

Caspers energirenoverede huset fik perfekt indeklima

23.04.2024Genvex

Sponseret

Sådan bygges et ventilationsanlæg

15.04.2024Genvex

Sponseret

"Jeg vil gerne have et ventilationsanlæg – men hvad med elregningen?"