SCANGRIP præsenterer CONNECT arbejdslamper

Oplys dit arbejde med SCANGRIPs nye hybride-arbejdslys! Designet til at være kompatible med alle værktøjsmærker globalt, er disse alsidige og holdbare lys den perfekte tilføjelse til enhver professionel brugers værktøjskasse.

CONNECT-arbejdslamper.

I sensommeren 2022 udvidede SCANGRIP sit sortiment af arbejdsbelysning med en ny serie af hybride arbejdslamper, som er kompatible med 18 V/ 20 V batteripakker fra alle førende el-værktøjsmærker i hele verden.

Arbejdslampeserien hedder CONNECT og har allerede modtaget positive tilbagemeldinger fra kunder i hele verden. CONNECT konceptet gør det muligt at bruge sit foretrukne batteri-brand på CONNECT arbejdslamperne for derved at skabe mere fleksibilitet for brugerne i det daglige arbejde. CONNECT arbejdslamperne er kompatible med: AMPSHARE, BERNER, BOSCH, BOSCH GREEN, DEWALT EINHELL, FEIN, FESTOOL, FLEX, HAZET, HIKOKI, INGERSOLL, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, PANASONIC, RIGID, SNAP-ON og WÜRTH - og flere brands er på vej!

I dag kan SCANGRIP med stolthed introducere endnu en udvidelse af CONNECT-serien. Med tilføjelsen af de fleksible MULTILIGHT CONNECT lamper samt tre universelle lamper, kaldt DUO CONNECT, TOWER COMPACT CONNECT og BASIC CONNECT, er CONNECT serien den mest komplette serie af arbejdslamper kompatible med alle batteripakker fra førende el-værktøjsmærker.

Læs mere om CONNECT-arbejdslamper her. 

Mere fra...

21.02.2023SCANGRIP A/S

Sponseret

SCANGRIP præsenterer CONNECT arbejdslamper

27.04.2022SCANGRIP A/S

Sponseret

Kraftfulde og robuste CAS arbejdslamper til den professionelle bruger

27.04.2022SCANGRIP A/S

Sponseret

360° blændfri arbejdslampe med 10.000 lumen og udskifteligt batteri

26.04.2022SCANGRIP A/S

Sponseret

Kraftfuld LED-arbejdslampe med diffust lys og udskifteligt batteri

25.04.2022SCANGRIP A/S

Sponseret

Fleksibel NOVA 2 CAS arbejdslampe med op til 2000 lumen

25.04.2022SCANGRIP A/S

Sponseret

5000 lumen LED arbejdslampe med integreret stativ