Schneider Electric blandt verdens mest bæredygtige

Listen over verdens 100 mest bæredygtige virksomheder er netop blevet offentliggjort, og Schneider Electric er stormet frem og indtager i år en 13. plads på den prestigefyldte liste. Positionen vækker stolthed i Schneider Electrics danske datterselskab, der udmærker sig på den danske energiscene ved at være blandt de første herhjemme med en ISO50001-certificering og en dokumenteret energireduktion på 30 %.

”The Global 100” består af verdens 100 mest bæredygtige virksomheder målt på en række sektor-specifikke områder. Det er organisationen Corporate Knights der står bag listen, som har været offentliggjort siden 2005. Listen toppes af belgiske Umicore, mens danske Novo Nordisk indtager en 5. plads.

Schneider Electric, der er global specialist i energioptimering og tilstede i over 100 lande, har bæredygtig udvikling som en del af den overordnede strategi. I Danmark er Schneider Electric især kendt for intelligente løsninger til bygninger og boliger, for Danmarks første og mest kendste ESCO-projekt samt det kendte brand Lauritz Knudsen. Desuden har det danske hovedkvarter som en af de første virksomheder i Danmark netop modtaget det nye ISO50001 certifikat. Et certifikat, der dokumenterer struktureret arbejde med energiledelse og stræben efter at nedbringe energiforbruget.

- Vi er meget stolte over at stå på listen over de mest bæredygtige virksomheder i verden – og være en del af en global koncern der er med til at gøre en forskel på den energiudfordring, verden står overfor, siger Thoams Träger, adm. direktør og Country President for Schneider Electric i Danmark og fortsætter:

- Fokus på energioptimering er for os sund fornuft og god forretning. Vi skærper vores grønnere profil ved den markante nedbringelse af vores CO2-udslip, vi forbedrer indeklimaet for vores ansatte og sidst men ikke mindst forbedrer vi bundlinjen med investeringer, der er tilbagebetalt på få år.

The Global 100 er baseret på dataindsamlinger fra Bloomberg og direkte indberetninger fra 350 virksomheder, der nøje er udvalgt efter globale kriterier om størrelse og aktiebeholdning. Corporate Knights er et canadisk analyseinstitut, der arbejder for ”Clean Capitalism”. Listen offentliggøres hvert år på World Economic Forum i Davos.

Schneider Electric er også en del af de store placeringer og indekser, såsom Carbon Disclosure Performance Leadership Index og Dow Jones Sustainability World And Europe Index

Mere fra...

12.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Vi mødes på Folkemødet 2024 ...

28.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ses vi til Spildevandsteknisk Årsmøde den 7. juni i Odense?

23.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Robotter og tæt samarbejde om udvikling giver den grønne omstilling en hjælpende hånd

30.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Datacentres bæredygtighedsrapportering klares med ét klik

26.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric og NVIDIA indgår samarbejde om fremtidens datacentre

25.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Hovedsponsor for DM i Skills 2024 har ambitioner for elektrikerfaget