Schneider Electric er kåret som en af verdens mest bæredygtige virksomheder i 2024

Schneider Electric, den globale ekspert i energioptimering, er igen i år på top-10-listen over verdens mest bæredygtige virksomheder.

Schneider Electric, den globale ekspert i energioptimering, er igen i år på top-10-listen over verdens mest bæredygtige virksomheder på listen af Corporate Knights.. Foto: Corporate Knights

For 13. år i træk optræder Schneider Electric på det internationale forskningsmagasin Corporate Knights’ liste over verdens mest bæredygtige virksomheder, hvor de har fastholdt deres position og igen i år er med i top-10. Schneider Electric er den eneste virksomhed i sin kategori, der har formået at være på listen hvert år siden 2012.

Schneider Electric, den globale ekspert i energioptimering, er igen i år på top-10-listen over verdens mest bæredygtige virksomheder. Det er 13. år i træk, at virksomheden vinder en plads på det anerkendte Global 100-indeks, der rangerer virksomheder verden over baseret på deres bæredygtighedsindsats, og som hvert år offentliggøres i forbindelse med Det Verdensøkonomiske Forum i Davos, Schweiz.

I 2021 vandt virksomheden førstepladsen som verdens mest bæredygtige virksomhed, og i år er virksomheden blevet kåret som nr. 1 i deres branche "Producent af elektrisk udstyr". Den årlige rangliste fra Corporate Knights, sammenligner og rangerer kvantitativt verdens største børsnoterede virksomheder og lægger ligeledes vægt på den indvirkning, som en virksomheds drift og dens kerneprodukter og -tjenester har på mennesker og planeten.

 

Læs alt om kåringen

Læs mere om kåringen i Corporate Knights rapport

Mere fra...

09.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Motorstartere: Selv en lille ændring kan have stor betydning

03.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ekspert advarer: Hvem skal vende Danmark fra sort til grøn energi?

21.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kære regering: I kan ikke sætte strøm til verden uden batterier

19.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kundetilpassede skabe og effektiv logistik sikrer effektiv produktion hos Ehcolo

05.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric lancerer gratis software til opbygning af boligtavler

27.02.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Skru op for hyggen og ned for standby-forbruget med den nye Wiser-lysdæmper fra Schneider Electric