Schneider Electric kåret som en af verdens mest indflydelsesrige virksomheder

Time Magazine placerer Schneider Electric som en af verdens top-100 mest indflydelsesrige virksomheder inden for bæredygtighed i 2023.

Schneider Electric kåret som en af verdens mest indflydelsesrige virksomheder.

Det amerikanske nyhedsmagasin Time Magazine har traditionen tro udgivet den årlige liste over de 100 mest indflydelsesrige virksomheder i verden, også kendt som "Time 100 Most Influential Companies." 

På listen fokuserer Time Magazine på virksomheder, der har haft en markant indflydelse på deres branche, kulturen eller samfundet. Kriterierne for udvælgelse kan variere, men omfatter faktorer som økonomisk præstation, innovative produkter eller tjenester, lederskab og andre vigtige bidrag til erhvervslivet eller samfundet som helhed.

Schneider Electric, den globale ekspert i energioptimering og automation, er i år på listen over de mest indflydelsesrige virksomheder i kategorien bæredygtighed.  

”Vi er utroligt beærede over denne anerkendelse, som er et bevis på vores urokkelige arbejde med at integrere bæredygtighed i vores strategiske forretning. Vores dedikerede teams har hjulpet 40 procent af Fortune 500-virksomhederne med at nå deres mål om at reducere emissioner. Vi er stolte over at have bidraget til den kollektive indsats og har endnu højere ambitioner for fremtiden,” siger Thomas Träger, Schneider Electrics administrerende direktør i Danmark.

Med Schneider Electrics nylige erhvervelse af en række software- og serviceudbydere har koncernen sat et ambitiøst mål om at reducere deres CO2-udledning med 800 millioner tons inden 2025. 

For interview om Schneider Electrics bæredygtighedsindsats, kontakt: 

Mia Kollits, Morsing 
Telefon: 28 59 39 79
E-mail: kollits@morsingpr.dk

Mere fra...

31.01.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Talentskud spirer hos Schneider Electric

26.01.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric er kåret som en af verdens mest bæredygtige virksomheder i 2024

05.01.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

LK FUGA Inspirationskatalog

21.12.2023Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric præsenterer det nye LK FUGA® Inspirationskatalog

14.12.2023Schneider Electric A/S

Sponseret

LK FUGA® i bulk-pakning sparer arbejdstid på byggepladsen

14.12.2023Schneider Electric A/S

Sponseret

Lys i mørket: Schneider Electric udvider Wiser-system med ny multiwire drejelysdæmper