Se eller gense webinar om indeklima og luftfugtighed

Som en del af den online vidensuge, Energiforum 21Live, satte Condair med webinaret ”Sundere indeklima, sundere bygninger” fokus på vigtigheden af det sunde og smittefri indeklima samt betydningen af at opretholde en korrekt luftfugtighed.

Som en del af den online vidensuge, Energiforum 21Live, deltog Condair med webinaret ”Sundere indeklima, sundere bygninger” .

I jagten på den energioptimerede bygning har vi glemt en vigtig faktor: Det er mennesker, der skal opholde sig i bygningerne. Vores indeklima lider i de tætlukkede og mekanisk ventilerede bygninger, og det har store konsekvenser for produktivitet og helbred. Samtidig tager inventar og materialer skade af den tørre luft, der ofte opstår som resultat af manglende styring af luftfugtigheden.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning inden for indeklima og helbred, satte Henrik Nørgaard fra Condair derfor fokus på vigtigheden af at fokusere og måle på luftfugtigheden.

Oplægsholder

Henrik Nørgaard har over 14 års erfaring fra HVAC-branchen, hvor han har arbejdet med bygningsautomatik, integration og styring af bygninger i alle størrelser. Henrik har derfor bred viden om betydningen af luftfugtigheden for det sunde indeklima. 

Om webinaret

Varighed: 25 minutter

Mere fra...

16.04.2024Condair A/S

Sponseret

Opnå store energibesparelser ved at køle med adiabatisk køling

18.03.2024Condair A/S

Sponseret

Forbedring af indeklima og byggeprojekter ved brug af data fra avancerede sensorer

20.02.2024Condair A/S

Sponseret

Vil du vide mere om affugtning og principperne bag?

13.09.2021Condair A/S

Sponseret

Mød os på Danvak Dagen 2021 til en snak om indeklima

16.06.2021Condair A/S

Sponseret

Er din produktion og virksomhed klar til sommerens høje luftfugtighed?

07.04.2021Condair A/S

Sponseret

Se eller gense webinar om indeklima og luftfugtighed