Sebalog Corr PRO – Korrelerende noiselogger med unik Pinpointing og Leak Navigator funktion.

Sebalog Corr er en hybrid indenfor udstyr til vandlækagesporing, kombinationen af en korrelator og Pinpointing funktionen, er nu samlet i en noiselogger. Sebalog Corr har samme mål som en standard Sebalog N3 noiselogger. Når en lækage er blevet detekteret, af en normal Sebalog N3 noiselogger, ombyttes disse med Sebalog Corr, som hurtigt og præcist guider dig hen til vandlækagen.

Til Sebalog Corr systemet, er der udviklet en funktion som kaldes Leak Navigator, som fører dig direkte hen til lækagen. Ved hjælp af GPS koordinater, som registreres i det øjeblik, en Sebalog Corr noiselogger nedsænkes på en stophane, vil Sebalog Corr via kortvisning, ligesom en rigtig GPS enhed, føre dig hen til vandlækagen.

Pinpointing funktionen bruges til, at verificere korreleringen. Sebalog Corr bruges nu som en jordmikrofon, hvor noiseloggerne monteres på de medfælgende trefødder og placeres over røret hvor lækagen er. I softwaren ses støjniveau direkte på skærmen, og lækagen er fundet. Så kan der graves.

Sebalog Corr kan korrelerer med op til 8 noiselogger samtidig, dataoverførsel og programmering sker via radio kommunikation med Log RI enheden og PC. Sebalog Corr kan programmeres til, at optage data her og nu. Sebalog Corr kan også programmeres til, at indsamle data hen over natten efter montering. Denne funktion kan du med fordel bruge, ved lækager som er svære at finde på grund af omgivende støj, som for eksempel trafik.

Sikkerhed frem for alt, både for trafikanter og udstyr, de små noiselogger passer ned, i selv de mindste stophane-/spindel dæksler og når noiseloggerne er monteret lægges dækslerne på igen. Trafikanter kan færdes sikkert og Sebalog Corr står beskyttet.

Sebalog Corr PRO leveres komplet i kraftig transportkuffert med 8 noiselogger, Log RI enhed, GPS modtager, hovedtelefoner, software samt manual. 

Mere fra...

12.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Nye termiske kameraer fra Teledyne FLIR

11.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Comemso Mini Charger Tester

17.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

09.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

26.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Akustisk kamera til visualisering og måling af hørbar støj

22.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Elspec PureBB elkvalitetsanalysator