Sebalog N-3 noiselogger system til permanent vandlækage overvågning – Helt enkelt!

Vand er en knap og dyr resurse for alle, både for vandværker og ikke mindst for forbrugerne. Det er derfor i alles interesse at nedbringe vandspild og samtidig minimer forureningsrisikoen ved vandlækager. Vandværker, små som store, bruger mange mandetimer på, at finde vandlækager og de vil naturligvis gerne finde dem før de bliver et problem. Ved at finde dem i tide undgås også akutte og kostbare reparationsarbejder.

Ved at vælge det rigtige system til permanent vandlækage overvågning, øges driftssikkerhed og samtidig optimeres økonomien for vandværker og forbruger.
Sebalog N-3 noiseloggere revolutionerer vandlækage overvågning med helt nye muligheder, seneste tiltag er, at Sebalog N-3 noiseloggere kan pin-pointe hvor vandlækager er, det gøres med korrelator funktionen. Det eneste som systemet skal bruge er en lydfil fra to noiseloggere, man vælger de noiseloggere som er tættest på vandlækagen. Sebalog N-3 anvender 2 vejs kommunikation, så alt forarbejde foretages fra kontoret. Ved at aflytte lækagelydfiler, kan man ligeledes fastslå, om det er en vandlækage eller om det er fremmede støjkilde.

Sebalog N-3 benytter sig af det mobile GSM net, til datatransmission. Hele systemet er batteridrevet og GSM boksen som er dataopsamleren kan opsamle data på op til 50 noiseloggere. Det vil sige, at for hver 50 noiseloggere, anvendes der kun et SIM kort. Det betyder, at de årlige driftsomkostninger holdes på et absolut minimum.

Sebalog N-3 leveres i  et nyt super kompakt design, som sikre simpel installation og en fleksibel opbygning. Den automatiske datatransmission sørger for, at der ikke er noget tidskrævende manuel data opsamling. Den intelligente overvågning, med direkte kortvisning i en web-browser, som eksempel Firefox er ideel til både store og små byer, med andre ord er der ingen begrænsninger for Sebalog N-3 noiseloggerene.
Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på www.elma.dk
 

Mere fra...

17.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

09.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

26.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Akustisk kamera til visualisering og måling af hørbar støj

22.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Elspec PureBB elkvalitetsanalysator

20.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Comemso Mini Charger Tester - Hurtigtest af hurtigladere

24.08.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

Elma Instruments lancerer den ultimative måleudstyrspartner