SENSOR MED INTEGRERET LED BELYSNING

Første tilstedeværelsessensor med integreret orienterings- og natbelysning

26.10.2016

Sponseret

Produktnyheden er udarbejdet i samarbejde med Byggematerialer.dk, B.E.G.

B.E.G. har som den første producent udviklet en sensor (PD2N-M-1C-LED) med integreret LED orienteringsbelysning. LED lyset er integreret i sensorens ring rundt om linsehovedet og giver på denne måde en 360 graders cirkulær orienteringsbelysning.

Når de primære lyskilder slukker efter endt efterløbstid, som styres af sensoren, aktiveres sensorens LED´s orienteringsbelysning, som dermed sørger for at området er svagt belyst. Derefter kan man, hvis man ønsker det, sætte et lavere niveau på sensorens LED´s og aktivere natbelysning permanent eller i en definerbar tid. Sensorenhar en tryk-indgang og kan fungerer i fuldautomatisk drift eller i halvautomatisk drift.

EGENSKABER
Sensoren er udstyret med 6 stk. LED´s integreret i sit kabinet og har samlet et egetforbrug på 0,25 W. Sensoren kan styre alle ON/OFF lyskilder og har et kontaktsæt som kan belastes med op til 2300 W. Sensoren har ydermere et detekteringsområde på Ø 10 meter.

PROGRAMMERING
PD2N-M-1C-LED skal programmeres med B.E.G.’s bidirectional remote application, som kan hentes i app store eller Google play. Man skal tilkøbe B.E.G. IR adaptoren som skal isættes i smartphonens jackstik. Denne IR adaptor og app kan bruges til alle B.E.G.´s sensor porteføljer.

ERFARING
B.E.G. har i mere end 35 år udviklet og produceret intelligente lysstyringskomponenter til det europæiske marked. B.E.G. er tyskejet og produkterne sælges i mere end 22 lande Worldwide. B.E.G. har egen fabrik med udvikling og produktion af alle deres sensorer.

UDVIKLINGSARBEJDE
Hos B.E.G Danmark arbejdes der målrettet på, i samarbejde med B.E.G. GmbH, at udvikle markedets bedste produkter, med fokus på høj kvalitet og lang holdbarhed. Disse skal leve op til kundernes krav, heriblandt funktionalitet, brugervenlighed og ikke mindst let og enkelt installation.

Se mere på www.beg.dk eller ring på tlf. 76 31 40 00.

Mere fra...

03.02.2017B.E.G.

Sponseret

Nye DALI produkter og nye service tiltag

SENSOR MED INTEGRERET LED BELYSNING

26.10.2016B.E.G.

Sponseret

Quickguide

04.07.2016B.E.G.

Sponseret

21.01.2016B.E.G.

Sponseret

B.E.G. vinder “Choice of Installers" Award

28.09.2015B.E.G.

Sponseret

Ny Dali sensor med 5 zoner

29.01.2015B.E.G.

Sponseret

NEM FJERNBETJENING