Skal du nå at have en plads på IKT-leder uddannelsen i Aarhus i juni?

Selvom kalenderen kun siger maj måned, så er der allerede ved at være godt fyldt op på vores IKT-leder uddannelsen i Aarhus den 12. - 14. juni 2023! Så du skal være hurtig, hvis du skal have en plads! Vær med når et team af branchens førende fagfolk under

Arbejder du inden for byggebranchen og har du snitflade til eller interesse for IKT? Så bør du deltage på vores IKT-leder uddannelse!

Uddannelsen er relevant for både bygherrer rådgivere, ingeniører, arkitekter og entreprenører, og vi kommer bl.a. ind på AB18, ABR18 samt YBL18, og konkretiserer, hvilke konsekvenser det har for dig som IKT-leder, for bygherren og projektets parter. Uddannelsen lærer dig at træffe kvalificerede IKT-beslutninger og at arbejde målrettet mod de bedste resultater som IKT-leder.

Hvorfor deltage på IKT-leder uddannelsen?
1. Som IKT-leder er du efterspurgt i byggebranchen! For efter en endt IKT-leder uddannelse ved du nemlig hvordan bekendtgørelserne skal omsættes i det daglige arbejde med IKT-krav, IKT-ydelser, IKT-roller og IKT-leverancer. Både du og din virksomhed får derfor en øget konkurrenceevne ift. de virksomheder, der ikke har de samme stærke kompetencer på det niveau, som du og din virksomhed har.

2. En IKT-leder på arbejdspladsen kan være med til at løfte den digitale parathed i virksomheden, og derfor er det en lille, nødvendig investering, som på den lange sigt giver meget mere igen.

3. Rollen som IKT-leder påvirker direkte byggeriets bundlinje, hvorfor der er store krav til IKT-lederens kompetencer. Med denne uddannelse bliver du klædt på til at opfylde kravene og skabe bedre byggeri for din organisation og for andre parter, der bidrager til projektet.
 
Tag din kollega under armen!
Vores erfaringer viser, at når man deltager sammen med en kollega på IKT-leder uddannelsen, har man bedre mulighed for at udvikle sig efter efterfølgende, da man får en intern sparringspartner, som man kan løfte arbejdsopgaverne sammen med. Samtidig er der også lidt at spare for din arbejdsgiver - og det skaber også mere værdi på arbejdspladsen. 

Så er I to kollegaer, som ønsker at deltage på uddannelsen? Så skynd dig at tilmelde jer og spar helt ekstraordinært 15 % (kan ikke kombineres med andre rabatter). Blot skriv ’Kollega rabat’ i kommentarfeltet på tilmeldingsformularen når i begge tilmelder jer samtidig.
 
Som du kan se, er er mange oplagte grunde til at tage en IKT-leder uddannelse. Så skynd dig at tilmelde dig, hvis du skal være sikker på at få en plads!

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

TILMELD DIG HER

Mere fra...

19.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

17.07.2024RIB Software

Sponseret

Kombiner modeller i RIB Projekt!

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

10.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

05.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!