Smalle strømforsyninger med høj virkningsgrad

Den nye smalle generation af Uno Power strømforsyninger fra Phoenix Contact skiller sig ud med sin enkle systemdiagnose via DC OK-LED og koblingsrelækontakt.

Den nye smalle generation af Uno Power strømforsyninger fra Phoenix Contact skiller sig ud med sin enkle systemdiagnose via DC OK-LED og koblingsrelækontakt. Den høje virkningsgrad gør strømforsyningerne til en god løsning til industrielle applikationer med begrænset plads.

Komponenterne er især egnede til anvendelse i industrielle applikationer og i bymæssig infrastruktur. Inden for maskinbygning finder strømforsyningerne anvendelse i små systemer med basiskrav. I bymæssige infrastrukturer er komponenterne enestående med deres Power over Ethernet egenskaber til spændingsområde fra 48 til 56 V. Med en effekt på 240 W kan strømforsyningen forsyne flere PoE slutbrugere, f.eks. i kombination med en PoE switch. Den smalle bredde sparer også plads i styretavlen. Enhederne kan justeres uden minimumsafstand til nabomodulerne. Sammenlignet med andre produkter på markedet opnås med Uno Power gode energibesparelser ved hjælp af et lavt ikke-belastet tab under 0,3 W og optimeret effektivitet. Med en effektivitet på over 94% ved nominel belastning konverteres kun en lille mængde elektriske energi til varme. Den effektive teknologi i det lille hus omfatter belastninger fra 25 til 480 W.  

Til enkel systemdiagnose fås en flydende relækontakt til performance klasser fra 120 til 480 W. Temperaturområdet fra -40 til +70°C gør komponenterne fleksible i udendørs installationer, da det er muligt for komponenten at starte, selv i ekstrem kulde.

 Mere info om Uno Power

Mere fra...

17.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Moderne måletransformerskilleklemmer med Push-X teknologi

11.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Meget kompakte elektroniske sikringer

07.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X: værktøjsfri tilslutning øger effektiviteten

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Ikke-afkølede GB/T DC ladekabler med CE-certificering til permanent ladning med op til 250 kW

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Universelle CCS ladestik – ladning er nu mulig med 375 kW permanent

24.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X – den nye ”X-perience” i fortrådning