SnapFit-sensorerne er meget nemmere og hurtigere at montere

På Nyt Aalborg Universitetshospital er Bravida i gang med at montere 2.500 DALI-2 BMS tilstedeværelsessensorer med den nye SnapFit-funktion fra Niko. Og det sparer dem både tid, besvær og fejlretning.

SnapFit-funktionen har allerede stået sin prøve. På Nyt Aalborg Universitetshospital har Bravida monteret 2.500 DALI-2 BMS sensorer, og det har sparet dem både tid, besvær og fejlretning.

I Aalborg er håndværkerne ved at lægge sidste hånd på det nye supersygehus, Nyt Aalborg Universitetshospital, hvor Bravida har installeret 2.500 stk. af den nye DALI-2 BMS-sensor P46 med SnapFit-funktion. Og det er gået over al forventning.

”De er meget nemmere og hurtigere at montere end sensorer med fjeder. Det tager mindre end et minut lige at sætte sådan én her op,” fortæller Emil Jakobsen, der er montør hos Bravida.

I modsætning til andre sensorer, der ofte monteres ved hjælp af en fjeder, sikrer SnapFit-funktionen en enkel montering uden værktøj. Ved hjælp af et indvendigt monteringsbeslag på loftpladen kan sensoren fastgøres med en simpel drej-og-klik-bevægelse.

Sparer tid på montage
Bravida fortæller, at selvom Niko var lidt dyrere end de konkurrerende tilbud, har de allerede sparet merudgiften på installationstid – og de forventer også færre fejl og mangler, når byggeriet til sommer skal afleveres til bygherre.

Derudover har SnapFit-funktionen vist sig at have en ekstra fordel. Normalt er montørerne nødt til at forsegle rockwool-loftpladerne med en spray efter montering, men Snapfit-funktionen holder sammen på pladen, så det ikke er nødvendigt. Det giver en yderligere tidsbesparelse.

Projektkonsulent i Niko Danmark, Ronnie Svenson har været Bravidas kontakt i Niko, og han er glad for, at kunden har taget så godt imod de nye sensorer.

”SnapFit-montagesystemet er en funktionalitet i Nikos DALI-2 BMS-sensor, så det er dejligt at høre, at den fungerer, som vi havde tænkt – og endda giver ekstra fordele, som vi ikke havde regnet med,” fortæller han.

Opdag mere

Mere fra...

29.01.2024Niko-Servodan A/S

Sponseret

Har du en forældet smart home installation? Konverter nemt til Niko Home Control

05.09.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Udfordringer med funktionsafprøvning og BR18?

22.08.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Afbrydermateriel: Vil du også gerne tænke smartere på dine kunders vegne?

15.08.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Niko er partner i Fremtidens Hjem Nivå

08.08.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Overholder dine nye stikkontakter gældende danske regler og standarder?

01.08.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Niko Hydro: En af favoritterne blandt installatører og bygningsejere