Solar giver installatører let adgang til anerkendt solcellemontagesystem

Et nyt strategisk samarbejde mellem Solar og grossistvirksomheden BayWa r.e. Solar Energy Systems Danmark styrker Solars markedsposition og den generelle udbygning af vedvarende energi i Danmark.

Nu får installatører via Solar let adgang til BayWas unikke montageløsninger til solcelleanlæg.

Hvis Danmark skal nå målet om 70 procent CO2-reduktion i 2030, skal udbygningen af vedvarende energi op i gear.

BayWa, der står bag udviklingen af det anerkendte solcellemontagesystem Novotegra, har i sourcing- og servicevirksomheden Solar fundet en professionel logistikpartner, der kan være med til at skubbe på udviklingen. Solars teknikere har været på kursus og kan dermed yde optimal rådgivning til installatørerne.

- Solar har et godt omdømme ved de danske installatører, da de har et højt serviceniveau. Vi er overbeviste om, at Solars professionelle tilgang til rådgivning, salg og service, er en solid platform for at markedsføre BayWas Novotegra montageløsninger til solcelleanlæg Vi tilstræber kvalitet i hele processen, så installation af anlæg udføres korrekt. Solars fokus på uddannelse af installatører vil være en afgørende kvalitetsikring, understreger direktør Henrik Borreby fra BayWa r.e. Solar Energy Systems Danmark. Han ser masser af muligheder for solenergi i relation til den grønne omstilling.

 - Der er næsten ubegrænsede muligheder for solenergi, og med vores montageløsninger kan vi medvirke til at få etableret solenergi på tagarealer og facader i hele landet, siger direktør Henrik Borreby fra BayWa.

Bredt sortiment på invertere
Hos Solar ser Group Senior Category Manager Rasmus Vemmelund også et stort potentiale i det nye samarbejde med BayWa.

 - BayWas løsninger til montage af solceller giver installatørerne mulighed for hurtig og let installation, så de sparer tid. Desuden får installatørerne en fleksibilitet, der gør, at de kan bestille produkterne i Solars webshop inden kl. 18 og så have produkterne tilgængelige næste morgen, understreger Rasmus Vemmelund.

 For Solar betyder aftalen med BayWa desuden et bredere sortiment på solcelleinvertere og -paneler.

 - Tidligere års solcelleboom ifm. Nettomålerordningen betyder, at der er opstået et stort marked for udskiftning af defekte og udtjente solcelleinvertere, og i den forbindelse er det ikke nok kun at have to fabrikater i sortimentet. BayWa´s, og nu Solars, enormt brede sortiment på både solcelleinvertere og solcellepaneler giver vores kunder adgang til nye markedspotentialer, pointerer Rasmus Vemmelund.

 Udgangspunktet for aftalen er Danmark med mulighed for udvidelse til Solars øvrige markeder.

Mere fra...

08.07.2024Solar Danmark

Sponseret

Solar i strategisk samarbejde med Emaldo®

29.04.2024Solar Danmark

Sponseret

Solar er klar til at rådgive kunder om tsunami af nye regler om bæredygtighed

11.03.2024Solar Danmark

Sponseret

Bæredygtighedschef skal sætte turbo på den grønne omstilling i Solar Danmark

02.01.2024Solar Danmark

Sponseret

Solar i stort skovrejsningsprojekt; planter 1,5 millioner træer

18.12.2023Solar Danmark

Sponseret

Solar lancerer den første digitale kit-løsning på markedet

24.09.2023Solar Danmark

Sponseret

Bliv klar til ESG-rapportering med særligt kursusforløb fra Solar School