Spændende samarbejde hos Enterprise: Prioritering af sundhed og sikkerhed med innovative løsninger

Hos Enterprise, det største bil- og varevognsudlejningsfirma i Europa, er velfærden for medarbejderne af største betydning.

Foto: Slangerulle

15.11.2023

Sponseret

Lise Cramer, Geovent

Hos Enterprise, det største bil- og varevognsudlejningsfirma i Europa, er velfærden for medarbejderne af største betydning. For at sikre deres sikkerhed og komfort gik Enterprise sammen med den anerkendte installationsvirksomhed Harold Engineering i Dublin for at skabe et moderne udsugningssystem for udstødningsgas til flere af deres værksteder. At levere en komplet nøglefærdig løsning var deres højeste prioritet, og de fandt den perfekte partner i Harold Engineering. 

Vi gik hos Geovent ind i projektet med stort fokus og vores vante positive samarbejde, og det gjorde det muligt, at levere en kvalitetsløsning inden for en stram tidsfrist, Harold Engineering udtaler: ”Geovent. De spillede en afgørende rolle i projektets succes.” 

Særlige 8-meter støttearme blev med stor ekspertise designet og installeret for at vores Geovent GTE-slangeruller fuldt ud kunne dække hver en af lokalets reparationsbåse. Vi drøfter i øjeblikket lignende installationer i andre Enterprise-udlejningsdepoter, hvilket understreger det store engagement i medarbejdernes sikkerhed og et godt arbejdsmiljø. 

Trods udfordringer med toldklarering på grund af Brexit, fuldførte Harold Engineering dette projekt succesfuldt og til tiden. Det vidner om deres målrettethed og forpligtelse til at levere det bedste for kundernes medarbejdere. 

Hvis du gerne vil vide mere om dette projekt eller udforske potentielle samarbejder, kontakt os på salg@geovent.dk eller ring til os på +45 86 64 22 11.

Ren luft er ren fornuft!

#EnterpriseHire #Collaboration #HealthAndSafety #HaroldEng #Geovent

Mere fra...

20.06.2024Geovent

Sponseret

Besøg fra vores tætte samarbejdspartner ITEK: Fokus på NATO og forsvarsprojekter

18.06.2024Geovent

Sponseret

Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

11.06.2024Geovent

Sponseret

Fleksibel og æstetisk ventilationsløsning til City Øre-Næse-Halsklinikken v/ speciallæge Jon Juhlin

28.05.2024Geovent

Sponseret

Geovent præsenterer specialdesignede produkter på Intertool Welding Fair

08.05.2024Geovent

Sponseret

Casestory: Geovent udsugningssystem beskytter brandmænd på brandstationen i Rosbach, Tyskland.

01.05.2024Geovent

Sponseret

Nyt produkt: GT Ultra Svejse- og slibebord!