Suprex by Barnova Technomat trykholdeanlæg

Suprex by Barnova Technomat er Kierulffs automatisk pumpestyrede kompaktstation, der afslører nye måder for afgasning og opretholdelse af et konstant tryk i varme- og køleanlæg.

Med Suprex by Barnova Technomat er du sikret et konstant tryk med støjsvage centrifugal pumper – ovenikøbet med meget små trykudsving. Den bliver leveret med en trykløs beholder med fuldmembran, og sikrer en kontrolleret afgasning af anlægs og spædevand, kontrolleret efterfyldning af anlægget samt en kontrolleret behandling af anlægsvand.

Takket være det kompakte design leveres Supres by Barnova installationsklar med alle parametre klar til drift – plug and play!

Mulighed for fjernovervågning

Der er også mulighed for VPN-løsning fra Suprex by Barnova til fjernovervågning, fjernbetjening, netværk og alarmer, som automatisk vil underrette ved advarsler og/eller funktionsfejl 24/7. 

Den flersprogede SPS-styring kan bl.a. vise:

  • Membranbrud
  • pH og ledningsevne
  • Temperatur og oxygenindhold af det behandlede anlægsvand
  • Notifikationer om advarsler og fejl

Med fjernovervågning er du forbundet direkte til Suprex by Barnova SPS. Det gør det muligt ikke kun at se aktuel driftstilstand, advarsler og fejlfunktioner, men også at justere direkte. Diagnoser, rekonfiguration og nulstilling af parametre kan alt sammen blive udført, fra hvor det passer bedst, og uden nødvendigvis at stå ved siden af anlægget. Det kan potentielt reducere rejse- og lønomkostninger til den tekniker der skal tilse anlægget.

Systemet giver samtidig mulighed for at oprette flere brugere og brugergrupper, der kan skaleres til ethvert niveau, og det kører med de højeste sikkerhedsstandarder med certifikatbaserede VPN-forbindelser og firewall.

Læs mere om Suprex by Barnova Technomat på vores hjemmeside: https://www.kierulff.dk/produkt/suprex-by-barnova-technomat/ eller kontakt os på tlf.: 6250 1150, mail: info@kierulff.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Mere fra...

25.10.2021Kierulff A/S

Sponseret

Mød Kierulff på Dansk Fjernvarmes Landsmøde

06.10.2021Kierulff A/S

Sponseret

Nyt trykhold fra Kierulff a/s til Frese Danmark

16.07.2021Kierulff A/S

Sponseret

God sommer fra Kierulff a/s

10.06.2021Kierulff A/S

Sponseret

Trykholdeanlæg leveret til ny fødevarefabrik

06.04.2021Kierulff A/S

Sponseret

Røgrør leveret til bageri

15.02.2021Kierulff A/S

Sponseret

35 meter høj skorsten monteret i skakt på Kay Fiskers Plads