SystemHouse Solutions - Producent av sikringssystemer med reel erfaring

Innovativ, Funktionalitet, Smart, Sikkert. Disse fire ord sammenfatter produkter og løsninger fra SystemHouse Solutions. I vores løsninger finder både store og små virksomheder kompetente, kraftfulde og gennemprøvede sikringssystemer.

Kortlæser xCR-SD G2.

Om SystemHouse Solutions
Systemhouse Solutions AB er første valget for kunder med høje krav til sikringssystemer og løsninger til intelligente bygninger, de såkaldte Smart Buildings. Siden slutningen af 90’erne har vi udviklet vores egen sikringsplatform, kaldet Integra, som er grundstenen i vores firma. Med Integra systemet får du et markedsledende avanceret adgangs- og sikringssystem, bygget på velafprøvet højteknologi der er sat sammen i en fleksibel integrationsplatform, der kan tilpasses til den enkelte kunde og løsning. Sammen med vores to andre brands indenfor sikkerhed, er besøgssystemet Check In og den web-baserede brugerflade Artifex, er Integra systemet konstant under udvikling, for at imødekomme markeds- og kundebehov.

Udvikling og prodution inden for EU
Alt hardware og software er udviklet på SystemHouse Solutions eget udviklingscenter i Slovakiet, hvilket gør at vi kan sikre vores udvikling samt produktion forgår ifølge de højeste standarder – og alt sammen inden for EU’s grænser. Produkterne sælges, distribueres og installeres hos slutkunderen, gennem et solidt netværk af partner virksomheder. Systemhouse Solutions er også stolte distributør af et antal tredjepartsprodukter, der naturligvis er fuldt integreret ind i vores egne sikringssystemer.

Vores løsninger leveres til alt lige fra de største uddannelsesinstitutioner, museer, hospitaler, industrier, statsfængsler, og ned til de mindste virksomheder og kontorer over hele Norden, og breder sig nu ud i resten af Europa. Løsninger egner sig derfor til alt, lige fra små til store, samt multi-site sikringsløsninger.

Mere fra...

19.02.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Riel Sikring - En ny partner til SystemHouse Solutions

05.02.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Ny serie af kortlæsere er lanceret - hvor sikkerhed, fleksibilitet og design er i fokus

13.12.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Seier Security - En ny partner til SystemHouse Solutions

26.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Digitaliser dit besøgs flow

24.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

HOLD STYR PÅ DINE FYSISKE NØGLER!

15.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Integra systemet giver Karolinska Institutet en beskyttelse ud over det sædvanlige