Termografering for alle på VVS’13

Elma er kendt for et stort udvalg af professionelle måleinstrumenter, men også indenfor termografering har vi et kæmpe program af termokameraer fra verdens førende producenter. Senest har FLIR, som er verdens største og mest innovative producent af termokameraer, valgt Elma Instruments som distributør i Danmark, Sverige og Norge.

Mange håndværkere bruger termografering som et hjælpemiddel i dagligdagen. På messen viser vi et stort udvalg af kameraer, lige fra de små peg-og-skyd modeller til de dyre professionelle kameraer der klarer enhver termografiopgave.

Alle kan finde ud af at tage billeder med FLIR i7…
FLIR i7 er et perfekt kamera til håndværkeren, der vil hurtigt i gang med termografering. FLIR i7 har ingen avancerede indstillinger, men er helt automatisk bare peg-og-skyd. Kameraet leveres komplet med software, så du kan dokumentere din opgave, hvis der er behov for det. Kom og se FLIR i7 på VVS’13 og oplev hvor nemt kameraet er at betjene.

Vil du lidt mere med termografering?
FLIR E40 er et robust termokamera med mange smarte funktioner. Kameraet har indbygget Wi-Fi, og med en gratis app til iOS eller android kan du nemt overføre dine billeder til en Tablet eller Smartphone. Med FLIR Tools Mobile App kan du analysere dine termobilleder, og lave en simpel termografirapport som kan udskrives eller mailes til kunden – så nemt kan det gøres med FLIR.
Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på www.elma.dk

Mere fra...

18.06.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Strategisk samarbejde om service på Minicam inspektionskameraer

12.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Nye termiske kameraer fra Teledyne FLIR

11.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Comemso Mini Charger Tester

17.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

09.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

26.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Akustisk kamera til visualisering og måling af hørbar støj