Thorsman arbejdslampe vinder guld ved international designpris

Schneider Electrics innovative Thorsman LED arbejdslampe vinder guld ved iF Design Award.

iF Design Awards er en årlig, global, kåring af verdens bedste design inden for en lang række kategorier, og kampen om de eftertragtede priser er hård: Til dette års prisuddeling har den uafhængige jury vurderet 7.298 produkter, hvoraf 75 blev tildelt guldmærkningen. I disciplinen produkt vandt Schneider Electric i år guld med Thorsman LED arbejdslampen i kategorien værktøjer.

Fra juryen lyder det: ”Med Thorsman arbejdslampen har Schneider Electric produceret et enkelt, men alligevel meget imponerende produkt. Dens ramme er et halvrør af plast, der holder produktet let, men alligevel robust nok til at beskytte lampen og opbevare kablet. En fremragende løsning allround!”

Læs mere om Thorsman arbejdslampen i vindersektionen af iF World Design Guide og på Schneider Electrics hjemmeside.

Det er anden gang et produkt fra Schneider Electrics Thorsman-sortiment hædres ved iF Design Award. I 2019 var det Thorsman kabeltromlen der vandt en pris.

Om iF Design Award

iF DESIGN AWARD har i 67 år været anerkendt som et kvalitetsstempel for enestående design. iF-mærket er kendt over hele verden for fremragende design, og iF DESIGN AWARD er en af de vigtigste designpriser i verden. Der dystes i følgende discipliner: produkt, emballage, kommunikation og servicedesign, arkitektur og interiør samt profesionelle koncepter. Alle vindere kan findes på iF WORLD DESIGN GUIDE, via iF design-appen og vises også under iF designudstillingen i Berlin.

Om Schneider Electric

Vi, hos Schneider Electric, mener at adgang til energi og digitale værktøjer er en grundlæggende menneskerettighed. Vi gør alle i stand til at få mest muligt ud af deres energi og ressourcer, og sikrer at Life Is On for alle, overalt og altid.

Vi leverer energi- og automatiserede digitale løsninger med fokus på effektivitet og bæredygtighed. Vi kombinerer verdensledende energiteknologier, realtidsautomation, software og services i integrerede løsninger til huse, bygninger, datacentre, infrastruktur og industrien.

Vi er dedikeret til at frigøre de uendelige muligheder for et åbent, globalt, innovativt samfund, der understøtter vores meningsfulde formål og værdier. www.se.com/dk

Mere fra...

09.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Motorstartere: Selv en lille ændring kan have stor betydning

03.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ekspert advarer: Hvem skal vende Danmark fra sort til grøn energi?

21.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kære regering: I kan ikke sætte strøm til verden uden batterier

19.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kundetilpassede skabe og effektiv logistik sikrer effektiv produktion hos Ehcolo

05.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric lancerer gratis software til opbygning af boligtavler

27.02.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Skru op for hyggen og ned for standby-forbruget med den nye Wiser-lysdæmper fra Schneider Electric