Tilpas dit arbejdslys direkte fra mobilen med SCANGRIP-appen

SCANGRIP anvender hele tiden de seneste teknologier for at kunne øge funktionaliteten og brugervenligheden af deres produkter. Med SCANGRIP-appen kan du nemt og hurtigt tilpasse arbejdslyset til den enkelte arbejdsopgave.

SCANGRIP-lamper med indbygget BLUETOOTH-funktion giver dig en ekstraordinær mulighed for at tænde og slukke lamperne samt justere lysstyrken i forskellige niveauer med din mobilenhed. For at give endnu mere fleksibilitet er SCANGRIP-appen nu blevet opgraderet med en gruppefunktion, der gør det muligt at styre forskellige grupper af op til fire lamper ad gangen.

Lysstyringsapp giver nye fordele
Den nye gruppefunktion er specielt nyttig, hvis håndværkere ønsker at oplyse særskilte arbejdsområder eller arbejder på forskellige projekter på den samme byggeplads og ikke ønsker at bære arbejdslamperne med sig overalt.

Når arbejdslamperne er monteret på høje master hjælper lysdæmperfunktionen med at reducere det daglige energiforbrug, fordi håndværkerne kun bruger det lys, der er nødvendigt for at løse arbejdsopgaven. Det er specielt relevant, når man taler om bæredygtigt byggearbejde og om hvordan entreprenører kan anvende nye arbejdsprocedurer, materialer og teknologier, der er mere prisbesparende og miljøvenlige under byggeprocessen.

Læs mere om den opdaterede SCANGRIP-appen her.

Mere fra...

21.02.2023SCANGRIP A/S

Sponseret

SCANGRIP præsenterer CONNECT arbejdslamper

27.04.2022SCANGRIP A/S

Sponseret

Kraftfulde og robuste CAS arbejdslamper til den professionelle bruger

27.04.2022SCANGRIP A/S

Sponseret

360° blændfri arbejdslampe med 10.000 lumen og udskifteligt batteri

26.04.2022SCANGRIP A/S

Sponseret

Kraftfuld LED-arbejdslampe med diffust lys og udskifteligt batteri

25.04.2022SCANGRIP A/S

Sponseret

Fleksibel NOVA 2 CAS arbejdslampe med op til 2000 lumen

25.04.2022SCANGRIP A/S

Sponseret

5000 lumen LED arbejdslampe med integreret stativ