TOTO – en del af oplevelsen på Japansk restaurant

Restaurant KAPPO ANDO, er et stykke vaskeægte Japan i Øster Farimagsgade 93 i København. - Vi har to TOTO-toiletter, for som meget andet her, er TOTO et originalt japansk produkt, som en del af vores gæster allerede kender til, forklarer Henrik Andō Levinsen. Han er uddannet ”Vin og master sake sommelier”, og driver restauranten sammen med sin japanske kone Akiko Andō Levinsen, der er køkkenchef på stedet.

Gæsterne bliver lidt længere på toilettet, men det er en del af oplevelsen her, siger restaurant-indehaver Henrik Andō Levinsen.. Foto: Lindcor

12.02.2024

Sponseret

TOTO

- Det er meget sjovt, at vores TOTO-toiletter er et samtaleemne her, forklarer Henrik. Det er lydene og de mange funktioner, der fanger vores gæster. Allerede når gæsten træder ind og kummen for-sprøjter sig med vand inden brug, vækker det deres interesse. Det får ofte vores gæster til at blive lidt længere på toilettet, fordi tingene skal prøves af, men det er kun sjovt - og det bliver til en del af oplevelsen hos os, understreger han.

Restaurant Kappo Ando har mange klassisk japanske elementer med naturmaterialer og en counter (spisebar) med plads til 15 personer, hvor man kan se kokkene arbejde. Stedet er indrettet med mørkeblå-lilla vægge og lofter samt røget eg, og der er også mulighed for at man kan bestille et privat spiserum med plads op til 16 personer.


- Vi serverer ikke sushi, men primært sæsonens lokale råvarer der bliver tilberedt med brug af japanske teknikker retter, og med klassiske japanske retter i tankerne. Dog har vi også en masse nyfortolkning på de klassiske retter og enkelte elementer bliver vi nødt til at importere fra Japan, for at kunne genskabe nogle af smagene. Det er en Kappo-restaurant, som vi synes er en virkelig interessant køkkenstil. Den er en mere moderne stil af det japansk køkken, som er lidt finere end for eksempel den klassiske izakaya, men uden mange af de regler, der findes i det traditionelle formelle kaiseki køkken. Så vi har lidt friere hænder her. 
Vi har også et meget stort udvalg af vin og sake, som vi er meget passionerede omkring, understreger Henrik Andō Levinsen.

Mere fra...

12.02.2024TOTO

Sponseret

TOTO – en del af oplevelsen på Japansk restaurant

29.01.2024TOTO

Sponseret

Stor indsats for miljø og bæredygtighed

22.01.2024TOTO

Sponseret

Et japansk badeværelse er noget helt særligt

28.12.2023TOTO

Sponseret

Vask efter toiletbesøg sparer papir og ressourcer

11.12.2023TOTO

Sponseret

Douchetoilettet med enestående vaskefunktion

30.11.2023TOTO

Sponseret

TOTO passer på alle cisterner