TOTO er bare god kvalitet

”Her sælger vi TOTO douchetoiletter og toiletter, fordi de har en god kvalitet: Der kommer ingen stænk, når man trækker, de skyller super-godt og stille, keramikken er rigtig fin, og vi har ingen bøvl med dem”, fortæller Jens Michaelsen, der er indehaver af Styding VVS, som ligger vest for Haderslev.

I Styding VVS er kvalitet i højsædet. Derfor sælger vi douchetoiletter og toiletter fra japanske TOTO, siger Jens Michaelsen.. Foto: Lindcor

29.04.2024

Sponseret

TOTO

Jens Michaelsen kan godt lide, at han ved, at LindCor, der er distributør af TOTO i Skandinavien, står bag hans virksomhed.
”Vi har haft TOTO i et par år nu. Endnu har der ikke rigtig været problemer med produkterne. Jeg synes, det er godt at vide, at distributøren altid er til at få fat på, og at de bakker os op, hvis vi har spørgsmål og så videre. Jeg har heller ikke hørt om montører, der har udfordringer med montage, så det kører også”.

TOTO DOUCHETOILET I UDSTILLINGEN
På kunde-toilettet hos Styding VVS hænger et TOTO douchetoilet.
”Det er rigtig godt, at vi kan vise kunderne, hvordan både toiletter og douchetoiletter skyller – for skyllet er det samme i alle toiletterne. Her kan man se, at det skyller helt op til kanten, og at det virker. Det er også med til at sælge produktet. Det er stadig de almindelige TOTO toiletter, vi sælger flest af. Men der er ikke tvivl om, at trenden med høj hygiejne og douche-toiletter også har nået os. Derfor er vi vældig godt tilfredse med at være kommet i gang med dem også, og tilmed har vi en god indtjening på dem, så det er rigtig fint”, forklarer Jens Michaelsen.

Mere fra...

04.06.2024TOTO

Sponseret

Hvilken vaskedyse er altid helt ren?

20.05.2024TOTO

Sponseret

Kalk - intet problem for et TOTO douche-toilet

10.05.2024TOTO

Sponseret

Ny TOTO kunde-brochure

29.04.2024TOTO

Sponseret

TOTO er bare god kvalitet

15.04.2024TOTO

Sponseret

Priser til TOTO for bæredygtighed og design

01.04.2024TOTO

Sponseret

Effektivt skyl i verdensklasse