Vaillant er på road tour i hele Danmark

Vaillant har pakket den helt store lastbil og kører med det mobile showroom rundt i hele Danmark fra den 2. til den 10. maj for at vise alt det nyeste indenfor klimavenlige, smarte og intelligente varmeløsninger.

De stigende energipriser har gjort varmepumper ekstra interessante for mange danskere. Nye tal fra Energistyrelsen, viser at der i 2021 blev solgt knap 24.000 luft til vand varmepumper, mens det forventes at ramme et niveau på ca. 30.000 i 2022.

Derfor passer det perf ekt, at Vaillant fra den 2. til den 10. maj tager på turné rundt i Danmark med virksomhedens flotte, mobile showroom. Her vil Vaillants salgsteam stå klar til vise de danske installatører klimavenlige, smarte og intelligente varmeløsninger.

Når gæsterne dukker op, vil de blive budt på kaffe, morgenbrød, Danmarks bedste romkugler eller lækre grillpølser.

- Vi glæder os til at komme rundt i Danmark, møde alle installatørerne og give dem gode råd om Vaillants fremtidssikre varmeløsninger. På den måde kan installatørerne få indblik i, hvilke varmeløsninger der passer bedst til forskellige behov, og de kan se nogle af de nyeste trends og muligheder, når det kommer til innovative og miljøvenlige varmeløsninger, siger salgschef Jesper Kristiansen.

Han glæder sig samtidig over, at der er stor interesse for at møde Vaillant og se virksomhedens store udvalg af varmeløsninger.

- Vi har rekordmange, som har takket ja til vores invitation om at komme forbi vores mobile showroom. Det er vi helt vildt glade for, og det bekræfter os i, at vores varmeløsninger er interessante og relevante for rigtig mange mennesker. Sidst men ikke mindst, så sætter vi stor pris på, at vi kan realisere denne roadtour i samarbejde med vores grossister, så vi kan møde vores fantastiske partnere og installatører i deres regioner – ansigt til ansigt, siger Jesper Kristiansen.

Du kan møde Vaillant på følgende adresser fra den 2. til den 10. maj:

Mandag den 2. maj
Brdr. A&O Johansen
Herredsvejen 12, 3400 Hillerød

Tirsdag den 3. maj
Brdr. Dahl
Københavnsvej 136A, 4000 Roskilde

Onsdag den 4. maj
Solar
Sivlandvænget 1, 5260 Odense

Torsdag den 5. maj
Solar
Håndværkervej 13, 9000 Aalborg

Fredag den 6. maj
Brdr. A&O Johansen
Læsøvej 3, 9800 Hjørring

Mandag den 9. maj
Brdr. Dahl
HC Ørsteds Vej 2, 6000 Kolding

Tirsdag den 10. maj
Sanistål/Hotel Legoland
Åstvej 10, 7190 Billund
 

Om Vaillant
Vaillant er en af Europas førende producenter inden for innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion og tilbyder miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer til en- eller flerfamiliehuse samt individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet. Vaillants produktprogram består af fremtidssikrede og supereffektive varmeløsninger inden for gasfyr, jordvarmeanlæg, luft til vand varmepumper, luft til luft varmepumper, solvarmesystemer, genvindingsanlæg, oliefyr og elkedler samt varmtvandsbeholdere og styringer. Et omfattende udvalg af tilbehør og service supplerer produktsortimentet. Vaillant Group blev grundlagt i 1874 og er stadig 100% familieejet.

Mere fra...

02.05.2024Vaillant A/S

Sponseret

EFFEKTIVE OG MILJØVENLIGE VARMEPUMPER FRA VAILLANT

16.04.2024Vaillant A/S

Sponseret

BÆREDYGTIGE LUFT TIL VAND VARMEPUMPER GØR OLLEKOLLE GRØNNERE

02.04.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANT GIVER GRØN VARME TIL DIT NÆSTE PROJEKT

05.03.2024Vaillant A/S

Sponseret

SÅDAN BLEV KASSEBØLLE FRISKOLE BÅDE GRØNNERE OG SKØNNERE

20.02.2024Vaillant A/S

Sponseret

DET GØR VARMEPUMPER HOTTE: MILJØVENLIGT KØLEMIDDEL GØR DEM EKSTRA GRØNNE

13.02.2024Vaillant A/S

Sponseret

Boligejerne er taget som gidsler: Politisk uklarhed om grøn opvarmning