Vaillant tilbyder den højeffektive kombination af en varmepumpe med gaskedel som backup.

Hybrid varmepumpe - den perfekte makker til gaskedlen. Det nye miljøvenlige og bæredygtige system fra Vaillant er lige på trapperne - Hybrid varmepumpen på 3 kW.

Bevidsthed om effektivitet og energiforbrug

Hybridsystemet består af en væghængt varmepumpe, som i kombination med en gaskedel byder på en utrolig effektiv og energivenlig varmeløsning. Den varme som den væghængte varmepumpe generer fra luften eller jorden anvendes til at opvarme boligen. Hvis varmebehovet er større end det varmepumpen kan levere, vil gaskedlen supplere.

En perfekt miljøvenlig kombination til såvel eksisterende boliger som nybyggeri.

Systemet er beregnet for drift med lave fremløbstemperaturer. Varmepumpen yder 3 kW og kan dække varmebehovet i forårs- og efterårsmånederne. Når varmebehovet i vintermånederne er højere end det varmepumpen kan levere springer kedlen automatisk til.

Systemet bliver reguleret af vejrkompenseringen calorMATIC 470/2. Der indtastes aktuel pris el/kW samt gas/kw. calorMATIC 470/2 udfører konstant beregninger, og sørger for billigst drift af varmeanlægget.

Hydralisk kobling

Ved indbygning af blandeshuntmodul, kan varmeanlægget deles op i 2 kredse. Kreds 1 er radiatorkredsen med en høj fremløbstemperatur. Kreds 2 er gulvvarmeanlægget.

Hybrid varmepumpe luft/vand

Luft/vand geoTHERM VWL 35/4 S optager omgivelsesenergi ved hjælp af ventilationsboksen VWL 3/4 SI. Ventilationsboksen monteres på væg eller i loftrum. Luftmængden på 500 m3, kan være ren udeluft eller en blanding af afkast-/udeluft fra eksisterende ventilationsanlæg. Energien overføres til en brine og videre til den væghængte varmepumpe. Anlægget kan også anvendes til aktiv køling i forbindelse med gulvvarme.

geoTHERM hybrid vand/vand

geoTHERM VWS 36/4 optager omgivelsesenergi ved hjælp af en jordslange eller grund-/søvand. Energien overføres til en brine og videre til den væghængte varmepumpe. Anlægget kan også anvendes til passiv køling i forbindelse med gulvvarme.

Vaillant A/S – Drejergangen 3A, 2690 Karlslunde.

Kontakt: Liselotte Nielsen - Stand nr. 1533

Mere fra...

02.05.2024Vaillant A/S

Sponseret

EFFEKTIVE OG MILJØVENLIGE VARMEPUMPER FRA VAILLANT

16.04.2024Vaillant A/S

Sponseret

BÆREDYGTIGE LUFT TIL VAND VARMEPUMPER GØR OLLEKOLLE GRØNNERE

02.04.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANT GIVER GRØN VARME TIL DIT NÆSTE PROJEKT

05.03.2024Vaillant A/S

Sponseret

SÅDAN BLEV KASSEBØLLE FRISKOLE BÅDE GRØNNERE OG SKØNNERE

20.02.2024Vaillant A/S

Sponseret

DET GØR VARMEPUMPER HOTTE: MILJØVENLIGT KØLEMIDDEL GØR DEM EKSTRA GRØNNE

13.02.2024Vaillant A/S

Sponseret

Boligejerne er taget som gidsler: Politisk uklarhed om grøn opvarmning