VARMEPUMPE MED TOPYDELSE OG MANGE FUNKTIONER TIL DEN KRÆSNE FORBRUGER

Design, funktionalitet og ydelse går op i en højre enhed med Daikin Emura. DESIGN DER TALER FOR SIG SELV

Daikin Emura findes i hvid, sølv og sort.

Ikke kun funktionalitet, men også design er vigtigt, når der skal vælges varmepumpe til den moderne bolig. Daikin Emura har et bemærkelsesværdigt design med bløde skyggelinjer, flere smarte funktioner og en forbedret brugeroplevelse. Alt det som kunderne efterspørger. Takket være den kompakte bredde er Daikin Emura også nem at installere – alt hvad du ønsker til at skabe det perfekte indeklima.

BEMÆRKELSESVÆRDIG MED BUET DESIGN

På grund af de buede paneler har Daikin Emura en unik 3D-form. De buede linjer hentyder til den harmoniserede luftstrøm, men har også en synlig virkning: Skyggerne får Daikin Emura til at virke levende. “At bruge skygger er den mest naturlige måde til at gøre produkt- og interiørdesign langt mere interessant”, siger Hiroyasu Kosuge, som er Daikin Emuras branddesigner.

Indendørsenheden fås i sølv, hvid og sort med matchende fjernbetjeninger og indgår harmonisk i europæisk interiør. Med en bredde på kun 90 cm passer enheden perfekt over en dør.

BRUGERVENLIG BETJENING

Fjernbetjeningen introducerer et enklere design med særlig fokus på de vigtigste funktioner. Alle andre funktioner er lette at finde via den selvforklarende menu eller den intuitive Onecta-app.

Den slanke fjernbetjening ligger perfekt i hånden og kan nemt fastgøres på væggen med en magnetholder.

INTELLIGENT LUFTSTRØM

Daikin Emura bruger en intelligent varmesensor og specialdesignede klapper til at dirigere luftstrømmen og sikre konstant og harmoniseret temperatur i hele rummet. Takket være den nye varmeboost-funktion nås den indstillede temperatur hurtigere.

LUFTRENSNING

Med indbyggede luftrensende filtre og Flash Streamer-teknologi opfanger Daikin Emura støvpartiklerne, nedbryder allergener og fjerner generende lugte, så den indendørs luftkvalitet forbedres. Sådan holder Daikin Emura hjemmet sundt.

MAKSIMAL EFFEKTIVITET

Daikin Emura kombinerer optimal præstation med den største effektivitet for at skabe det mest behagelige indeklima med lav miljøbelastning og lav energiregning.

Varmepumpen anvender Bluevolution teknologien og har en særdeles effektiv kompressor, med årstidsbestemte effektivitetsværdier op til A+++ i køling og opvarmning. Ligeledes opnår R-32 kølemidlet højere energieffektivitet og lavere CO2-emissioner.

DESIGN ER OGSÅ VIGTIGT UDENDØRS

Daikin Emura udendørsenhed er designet med et frontgitter, der dækker hele fronten vandret og gør den indvendige ventilator mindre synlig. Det elfenbenshvide kabinet reflekterer sollyset, så udendørsenheden ikke overophedes om sommeren.

Katalog
Brochurer
Se hele præsentationsvideoen
Læs alt om Daikin Emura

Mere fra...

29.09.2023BKF-Klima A/S

Sponseret

BKF-Klima indgår samarbejde med KlarPris

23.09.2022BKF-Klima A/S

Sponseret

Shîrudo-teknologi

21.06.2022BKF-Klima A/S

Sponseret

VARMEPUMPE MED TOPYDELSE OG MANGE FUNKTIONER TIL DEN KRÆSNE FORBRUGER