Ventilationsaggregat til tagmontering

Hos Geovent har vi forpligtet os til at bidrage til et rent og sundt arbejdsmiljø. Det er derfor, vi har udviklet og designet GRTU 3800+.

Geovent GRTU 3800+ fjerner forurenet luft fra industri og værksteder og gør det sikkert for medarbejderne at være på arbejdspladsen.. Foto: Geovent GRTU 3800+

05.04.2024

Sponseret

Lise Cramer, Geovent

Hos Geovent har vi forpligtet os til at bidrage til et rent og sundt arbejdsmiljø. Det er derfor, vi har udviklet og designet GRTU 3800+. Et produkt, der fjerner forurenet luft fra industri og værksteder og gør det sikkert for medarbejderne at være på arbejdspladsen. Lad os tage et nærmere kig på Geovents GRTU 3800+ tagaggregat.

Geovents GRTU 3800+ er en pålidelig løsning, der sikrer, at bygninger overholder arbejdsmiljøreglerne, samtidig med at den muliggør en effektiv og bæredygtig installation og drift. Idet GRTU 3800+ kan opretholde en konstant luftudskiftning er den ideel til industrihaller, lagre og værksteder, hvor optimal luftcirkulation er afgørende. Dette skaber ikke kun et sundt arbejdsmiljø, men også en betydelig reduktion i installations- og driftsomkostninger.

GRTU 3800+ er et effektivt ventilationsaggregat; men det er også en bæredygtig løsning på nutidens udfordringer. Den genanvender op til 84% af varmen fra udsugningsluften, hvilket sikrer høj effektivitet og minimalt energiforbrug. Kombineret med brugervenlige funktioner, såsom fabriksmonterede spjæld. Udstyret med effektive EC-ventilatorer kan ventilatoren nemt tilpasses til det specifikke behov. Den 100 % trinløse regulering sikrer hurtig og nem justering af luftstrømmen, mens den galvaniserede konstruktion og 50 mm isolering garanterer lang levetid og lavt støjniveau. 

GRTU 3800+ er en fleksibel løsning, der giver en nem installation og lave installationsomkostninger. Tagmonteringen eliminerer behovet for rørføring, hvilket gør GRTU 3800+ til en økonomisk attraktiv løsning for den moderne arbejdsplads. Ikke kun installation, men også drift og vedligeholdelse er vigtigt, når man vælger en ventilationsløsning, og derfor er GRTU 3800+ modulopbygget med skinnesystemer, der gør inspektion og udskiftning af filtermedier lettere og giver enheden fleksibilitet med hensyn til tilbehør og design.

Ved at vælge en GRTU 3800+-løsning investerer du ikke kun i god luftkvalitet i dag, men også i en ansvarlig og bæredygtig tilgang til drift af virksomheden på lang sigt. "Ren luft – ren fornuft" er det daglige slogan hos Geovent, og vi stræber hele tiden efter at tage fremtidens ventilation til et endnu højere niveau og sætte nye standarder for, hvad der er muligt i en tid, hvor bæredygtighed og effektivitet er afgørende.

#Geovent #Ventilation #GRTU3800+

Mere fra...

18.06.2024Geovent

Sponseret

Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

11.06.2024Geovent

Sponseret

Fleksibel og æstetisk ventilationsløsning til City Øre-Næse-Halsklinikken v/ speciallæge Jon Juhlin

28.05.2024Geovent

Sponseret

Geovent præsenterer specialdesignede produkter på Intertool Welding Fair

08.05.2024Geovent

Sponseret

Casestory: Geovent udsugningssystem beskytter brandmænd på brandstationen i Rosbach, Tyskland.

01.05.2024Geovent

Sponseret

Nyt produkt: GT Ultra Svejse- og slibebord!

24.04.2024Geovent

Sponseret

Geovent har opnået patent på ESA arm